ico (+45) 77345733 ico

Michelin Pilot Sport A/S Plus
dæk

Michelin

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Gode priser på Michelin Pilot Sport A/S Plus

Ønsker du at kigge nærmere på et højkvalitets helårsdæk, der giver konkurrenterne baghjul på næsten alle parametre? Michelin Pilot Sport A/S Plus kommer med en 70,000 kilometers Michelin garanti, og producenten er så sikker på kvaliteten af deres dæk, takket være deres glimrende Enhanced MaxTouch Construction gummiblanding, at de garanterer tusindvis af sikre kilometer, med jævn slidtage på hele dækket.

Bedre i vådt føre end konkurrenterne

Takket være den nyeste teknologi når det gælder dækmønster og gummiblanding, har Michelin Pilot Sport A/S Plus et fænomenalt vejgreb i vådt føre. Dækket blev i tests sammenlignet med det populære Goodyear Eagle F1 All Season dæk, og overfik altså Goodyear dækket under våde vejrforhold.

Da det ofte regner i Danmark, både meget og længe, kan det være en god idé at investere i fire styks Michelin Pilot Sport A/S Plus - især hvis tunge regnvejrsdage gør dig lidt bekymret, når du sætter dig bag rattet. Vi har andre spændende og billige sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til salg her på daekonline.dk. Du kan både finde komfortable dæk, der er udstyret med et lavt støjniveau, samt slidstærke eller miljøvenlige dæk - der er kort sagt noget for enhver smag, fordelt i prisniveauer som alle har råd til.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:58