ico (+45) 77345733 ico

Michelin Pilot Super Sport ZP
dæk

Michelin

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin Pilot Super Sport ZP til monsterbiler

Michelin Pilot Super Sport ZP er navnet på et ultra high performance sommerdæk fra franske Michelin. Dækket er inspireret af endurance racing, hvor dækkene bliver stresstestet i lang tid af gangen. Derfor er det alfa og omega at dækket er pålideligt og har de egenskaber der skal til for at konkurrere med de bedste. Oplev korte bremselængder i vådt og tørt føre, med et LeMans-inspireret design på dækkets skulder. Korte bremselængder er sammen med vejgrebet nogle af de karakteristika der adskiller et suverænt dæk fra et middelmådigt et af slagsen.

Op til 12% bedre manøvreegenskaber end konkurrenterne

Efter adskillige benhårde tests, er Michelin Pilot Super Sport ZP blevet sammenlignet med andre fremragende dæk som Potenza, ContiSportContact, SP Sport Maxx, P Zero og Eagle, og her har Michelin Pilot Super Sport ZP altså trukket fra resten af flokken med sine suveræne egenskaber. Levetiden er også blevet testet i alle ender of kanter, og her har dækket også vist sig at være alle pengene værd.

Resultatet af diverse tests viser nemlig at Michelin Pilot Super Sport ZP, med teknologien ’Variable Contact Patch 2.0’, har en levetid op til 2x så lang som konkurrenternes. Der er dermed lagt op til at spare penge på den lange bane, hvis du vælger at købe dette dæk. Spar penge på dine næste dæk, ved at købe dem her på daekonline.dk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:58