ico (+45) 77345733 ico

Michelin Primacy 3 ZP
dæk

Michelin

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16032 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin Primacy 3 ZP til sportsvogne

Michelin Primacy 3 ZP er alle pengene værd, også selvom de ligger i den dyre ende af vores katalog. Det er ingen hemmelighed at Michelin har et godt greb på dækmarkedet, i hvert fald når det kommer til kvalitetsbevidste forbrugere. Michelin Primacy 3 ZP er et solidt allround dæk, der smukt kombinerer holdbarhed og sikkerhed i én pakke. Dækket har en 11 måneders længere gennemsnitslig levetid, sammenlignet med konkurrenterne, og så ligger de også i toppen når det kommer til bremselængder.

Høje krav? Intet problem

Har du høje krav til dine 4x4 dæk? Skal de både kunne klare høje hastigheder, skarpe sving og have så kort en bremselængde, at du altid kan føle dig sikker bag rattet i din bil? I så fald er du landet på den helt rigtige side, da vi her på daekonline.dk har et stort og alsidigt udvalg af spændende SUV dæk, i form af sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk. Med vores priser har du endda råd til at opgradere dine foretrukne dæk til en nyere model, eller måske en model fra en anden producent, du tidligere har kigget på, uden at bekymre dig om prisen på leveringen.

Vi tilbyder nemlig gratis levering af alle dæk - det eneste krav er at du bestiller minimum 2 dæk i din ordre. Køb dine Michelin Primacy 3 ZP, som R16, R17, 91V eller hvad du nu leder efter, her og spar penge på både dækket og leveringen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.07.2019 03:01