Michelin Primacy HP
dæk

Michelin

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16684 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Primacy HP – når kun det bedste er godt nok

Skal du bruge et eller flere sommerdæk til din bil?

Michelin Primacy HP er blandt de bedste sommerdæk på markedet – så er kun det bedste godt nok for din bil, er Primacy HP lige det du har brug for.

Lang levetid og kort bremselængde i vådt føre

Noget af det som Michelin har lagt ekstra vægt på i forbindelse med Primacy HP, er levetid og bremseegenskaber. Ligesom de fleste sommerdæk har Primacy HP ingen problemer i tørt føre, men når det gælder kørsel i regnvejr, er Primacy HP milevis foran konkurrenterne.

Det unikke dækmønster gør at en stor del af dækket rammer vejen samtidig – det giver både stabilitet og en jævn slidtage over en længere periode, så dækket beholder samme vejgreb selv efter lang tids brug. Derudover er dækmønsteret utrolig effektivt til at fjerne vand, så du slipper for aquaplaning i vådt føre.

Primacy HP er ikke kun til dyre biler

Det skal lige nævnes, at Michelin Primacy HP selvfølgelig også passer til biler i den billigere ende af skalaen. Sikkerhed er blandt de fleste bilisters højeste prioritet, uanset om de dagligt kører i en citybil eller en kraftfuld firhjulstrækker – derfor kan du uden problemer montere dem på din bil, uanset om du kører en ældre Fiat eller en ny Audi sportsvogn.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.09.2020 05:15