ico (+45) 77345733 ico

Nankang Snow SV-2
dæk

Nankang

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Nankang Snow SV-2 dæk til vinterbrug

Er du på jagt efter solide vinterdæk til rimelige priser?

Som navnet afslører er vores Nankang SV-2 dæk helt suveræne i snevejr. Hvis vejret fortsætter samme kurs som det har gjort de sidste par år, kan vi forvente mere sne og is de kommende vintre, og i så fald er det godt at være forberedt.

Med vores Nankang SV-2 dæk kan du føle dig tryg bag rattet, hvad end du skal på motorvejen for at nå på arbejde, eller blot ned til det lokale supermarked for at købe ind. Vi har også Nankang dæk til andre årstider – klik her for at se hvad vi ellers har at tilbyde.

Virksomheden bag navnet

Nankang er navnet på en dæk- og gummifabrikant i Taiwan, en ø lige uden for Kinas kyst. Virksomheden har siden opstarten i 1959 produceret tonsvis af dæk og andre gummiprodukter, til salg rundt omkring i verden.

Som stort set alle andre virksomheder startede Nankang lokalt, ved at sælge til de omkringliggende lande i Østasien, men siden 2006 er 35% af deres omsætning kommet fra USA, og 32% fra Europa. I takt med at Nankang begynder at sælge på de europæiske markeder, er der flere danskere som får øjnene op for deres gode dæk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:59