ico (+45) 77345733 ico

Nokian zLine SUV
dæk

Nokian

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16302 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Snyd ikke dig selv for Nokian zLine SUV sommerdæk

Er du den heldige ejer af en stor SUV, kender du højst sandsynligt problemet med at finde et sæt dæk, som kan rumme SUV’ens store kraft og oversætte din styring med rattet direkte til bevægelser på vejen. Udstyrer du din SUV eller 4x4 med Nokian zLine SUV dæk, kan du køre helt op til vilde 270 kilometer i timen igennem alle sommermånederne. Glem bekymringer om vejrudsigten og dækslip. Nokian zLine SUV sommerdæk ligger i top, når det kommer til vejgreb på våd vej, hvilket er blevet bevist i EU-mærkets internationale test, hvor Nokian zLine SUV scorede et flot A, der er den højeste rang på skalaen.

Slip for dækskader med aramid sidebeskyttelse

Dæk til 4x4 og SUV bliver oftere udsat for skader, da disse biler kræver noget mere af dækkene, og der ofte køres på ujævnt terræn. Det finske firma Nokian har derfor været så forudseende at indbygge en såkaldt ”aramid” sidebeskyttelse i dækkene, som beskytter mod de hyppigste former for skader på dækkene. Resultatet er, at Nokian zLine SUV fra daekonline.dk holder markant længere end andre SUV dæk og er derfor en ganske fornuftig investering. Se vores udvalg af Nokian dæk til 4x4 ved at indtaste din bils registreringsnummer i søgeformularen på denne side.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.01.2020 02:56