Pirelli Cinturato P7
dæk

Pirelli

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16687 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Cinturato P7 – et rigtig godt helårsdæk

Overvejer du at investere i et par fede helårsdæk? I så fald kan du her finde Pirelli Cinturato P7, som er navnet på et solidt helårsdæk. Hvis du ikke før har kigget på helårsdæk, og i stedet bruger traditionelle sommer- og vinterdæk, får du her et par gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at skifte. Du bør købe helårsdæk hvis ikke du bryder dig om at bruge tid eller energi på at skifte dæk to gange om året. Det lyder ikke af meget, men det er de færreste som synes det er sjovt, at skulle finde tunge dæk frem to gange om året, slæbe dem ind i bilen, og så ellers køre til mekanikeren og få skiftet dem ud – hvorefter de udskiftede dæk skal slæbes tilbage på plads. Med helårsdæk slipper du som sagt for besværet – du fortsætter bare på dine Cinturato P7 året rundt. Vi kan tilbyde Cinturato P7 i mange forskellige størrelser, og er du samtidig på udkig efter matchende fælge, kan du sagtens bestille dem sammen med dine nye dæk. Vi har nemlig fri levering af dæk, uanset model, så længe du køber minimum 2.

Derfor bør du købe vinter- eller sommerdæk

Hvis det ikke generer dig at skifte dæk ud to gange om året, og hvis du ønsker den ekstra sikkerhed som dedikerede sommer-/vinterdæk giver, er helårsdæk måske ikke noget for dig. Med rigtige vinterdæk er du mere sikker på sne og is, end du er på helårsdæk – hvis de altså er i samme prisklasse. Det samme gælder sommerdæk, som giver dig mere sikkerhed i vådt føre. Uanset om du foretrækker Pirelli Cinturato P7, eller andre mærkers sommerdæk/vinterdæk eller helårsdæk, kan du her på daekonline.dk finde fantastiske priser på alle typer dæk. Vi har også fede tilbud på dæk fra Michelin, Goodyear og andre giganter inden for dækbranchen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.09.2020 04:33