Pirelli Winter SottoZero 3
dæk

Pirelli

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16564 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Pirelli Winter SottoZero 3 i høj kvalitet

Søger du nye vinterdæk til bilen? Her på daekonline.dk finder du Pirelli Winter SottoZero 3 vinterdæk, som er et yderst kompetent vinterdæk, der byder på god slidstyrke, gode styreegenskaber på alle slags underlag samt fortrinlige bremseevner. Med et dæk som dette står du godt fast om vinteren og i vådt føre, da mønstret er designet til at kunne håndtere store vandmængder, som ses ved aquaplaning. Dækket er uden pigge, hvorfor rullemodstanden er lille, og brændstoføkonomien er ganske imponerende. Sætter du pris på et holdbart dæk, der giver sikkerhed på vejene om vinteren, er dette Pirelli Winter SottoZero 3 et robust dæk, som også begår sig rigtig fint på tør vej.

Få et sikkert dæk med Pirelli Winter SottoZero 3

Pirelli Winter SottoZero 3 er en god investering til dig, der forstår vigtigheden af, at din bil er udstyret med de rette dæk til den rette årstid. Selvom helårsdæk så småt er blevet mere velegnet til vinterkørsel, er det sikreste valg stadig deciderede vinterdæk. Gummisammensætningen er meget forskellig, hvorfor vinterdæk har bedre vilkår for at stå fast på glat føre. Derfor anbefaler vi dette Pirelli Winter SottoZero 3 vinterdæk til dig, der gerne vil have et godt og sikkert dæk til en fornuftig pris. Her på daekonline.dk forhandler vi Pirelli dæk fra Italien, som er en af de mest velansete fabrikanter i verden – og det vidner om den kvalitet, de leverer år efter år. Bestil dine dæk online i dag og få dem sendt til din adresse.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 25.05.2020 04:56