ico (+45) 77345733 ico

Star Performer SPTS AS
dæk

StarPerformer

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Star Performer SPTS AS dæk med solid performance

daekonline.dk forhandler vi Star Performer SPTS AS dæk i høj kvalitet i alle størrelser til almindelige personbiler. Star Performer er en kinesisk dækproducent, der er kendt for at producere nogle af verdens mest holdbare og slidstærke dæk. Med dækket her er der fokus på high performance i og med, at de er designet sådan, at de får optimalt vejgreb på ethvert underlag. star_performer_lifetime_warranty Som noget helt unikt giver Star Performer livstidsgaranti på alle deres dæk, såfremt at man behandler dem ordentligt, og der er tale om slid. Bliver de udsat for hærværk, en ulykke eller uhensigtsmæssig brug, frafalder garantien dog. Men der er også særdeles gode rabatter at hente, når du køber.

Star Performer SPTS AS

Dit garantikrav er baseret på den resterende sliddybde på tidspunktet for vurderingen:

Ved 6,0 mm eller mere modtager du et nyt Star Performer-dæk gratis!

Ved 5,0 - 5,99 mm får du en rabat på 80%, når du køber et nyt Star Performer-dæk.

Ved 3,0 - 4,99 mm får du en rabat på 60%, når du køber et nyt Star Performer-dæk.

Ved 1,6 - 2,99 mm får du en rabat på 40%, når du køber et nyt Star Performer-dæk.

Sikkert og stabilt vinterdæk

Star Performer SPTS AS er et robust vinterdæk, der har alle de gode egenskaber, som et godt vinterdæk skal have. De står godt fast i vådt og glat føre og klarer akvaplaning uden problemer. Er det vigtigt for dig at udstyre din bil med de bedste forudsætninger i form af nogle dæk, der er solide og pålidelige, er Star Performer SPTS AS et stabilt dæk, der også får det meste ud af din bils hestekræfter. Dækket har, til trods for at det er et vinterdæk, lav rullemodstand og afgiver meget lidt støj. Samtidig bidrager til det positivt til brændstoføkonomien, så du får mere ud af hver kilometer, du kører. Køb dækket her, hvis du vil gode dæk, der holder i rigtigt mange år.

Køb billige dæk online

Her på daekonline.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsdæk til lave priser i mange størrelser og modeller. Vi udvælger nøje alle dæk, der indgår i vores portefølje, således at vi kan kontrollere, at vi altid tilbyder nogle af de bedste dæk på markedet. Når du køber online hos os, garanterer vi hurtig levering til døren. Vi leverer allerede inden for fem hverdage. Bestil online allerede i dag, og spar gode penge.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 03:01