ico (+45) 77345733 ico

Uniroyal MS Plus 77
dæk

Uniroyal

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Uniroyal Ms Plus 77 til kolde vintre og glatte kørebaner

Når dagene bliver kortere og temperaturen daler, er tiden inde til at skifte til vinterdæk – med mindre du kører på helårsdæk, selvfølgelig. Ligesom det er tilfældet med sommerdæk, er det vigtigt at have et vinterdæk du kan stole på, som kan få dig sikkert fra A og B, uden at du behøver at sidde med hjertet oppe i halsen. Her på daekonline.dk sælger vi et stort udvalg af vinterdæk til alt lige fra små familiebiler, og til de noget større firhjulstrækkere. Uniroyal Ms Plus 77 – som fås i flere forskellige størrelser – er et suverænt vinterdæk, som er udviklet af erfarne eksperter, der har mere end 45 års erfaring når det gælder kørsel på glatte baner.

Beskyttet mod aquaplaning

Med et bestemt dækmønster, der benytter brede riller, er Uniroyal Ms Plus 77 det perfekte våben mod udskridninger i form af aquaplaning, som er navnet på udskridninger der finder sted når dækket mister vejgrebet på en våd overflade. Uniroyal Ms Plus 77 holder dig altså sikkert på vejen, uanset hvor koldt det er og hvor meget vand der er på kørebanen. Derudover har dækket en rigtig god trækkraft på sne, som nemt knuser den glatte overflade, og gør det nemmere at bevare vejgrebet og dermed kontrollen over din bil.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 03:02