Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

Dæk til let lastbil

Lettelastbildæk til erhvervskøretøjer

Lettelastbildæk kombinerer fordelene ved PKW dæk med den høje standard af LKW dæk. De let-lastbildæk normalt bruges på erhvervskøretøjer, der kører ved højere hastigheder.

LLKW dæk til erhvervskøretøjer - komfortabel og hurtigere

Moderne varebiler anvendes til transport af både varer og mennesker. let-lastbildæk kan bruges ved høje hastigheder, de har en bedre servostyring og er egnet til sportslig kørsel. Støjen produceret af disse dæk er meget lav og svarer til den støj, der produceres af PKW dæk.

LLKW dæk til tunge byrder

Dæk til lette lastbiler skal bære større byrder end PKW dæk. Dette er grunden til, at dækkenes husets strukturer er styrket. Da disse dæk kan bære større byrder, de er egnede til moderne erhvervskøretøjer. På grund af deres profil og deres sammensatte, lette lastbiler ligner PKW dæk i trafikken.

Økonomi og holdbarhed

Lavt modstanden af lette lastbildæk sikrer en reduceret slid og et højt kilometertal. Fordi lette lastbildæk er økonomiske dæk, de handles af bilfabrikanterne forhandlere og flådeoperatører. Denne type dæk giver en ensartet kvalitet og lavt brændstofforbrug.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere