ico (+45) 77345733 ico

AEZ Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Vælg bilmodel

Producent:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:


Giv din bil lidt ekstra på stilkontoen med AEZ fælge

Der findes mange forskellige former for styling, som man kan peppe sin bil lidt op med. Læderindtræk, spoilere, alu-lister og meget mere. Men det nemmeste er i virkeligheden at finde nogle flotte fælge, som matcher din bil perfekt. Dem kan du finde hos daekonline.dk, og her får du oven i købet gratis levering og adgang til mere end 1.000 monteringspartnere. Den tyske producent af fælge, AEZ, hører til helt i toppen af verdens fælgeproducenter, og det er ikke underligt, at mærket blandt andet er leverandør til Tysklands tre førende bilmærker: Mercedes, Audi og BMW.

Vælg dæk og fælge i forhold til årstiden

Alle eksperter anbefaler, at man skifter mellem sommerdæk og vinterdæk, selvom det ikke er noget lovkrav i Danmark i modsætning til vores nabolande. De to typer dæk har nogle egenskaber, som er specielt designet til årstiderne. For eksempel selve dækmaterialet, hvor gummiet ikke må blive hårdt i streng frost, og dækmønsteret, som skal holde et godt vejgreb på tilisede veje. Så find et par gode AEZ Fælge og dæk, som passer til årstiden. Det er i øvrigt også en god idé at bruge alufælge i sommerhalvåret og stålfælge i vinterhalvåret, for stålfælge er mere modstandsdygtige over for vejsalt.

Fælgmærke

Fælgstørrelse:• AEZ Hjul modeller:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 05:35