ico (+45) 77345733 ico

Alcar Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Vælg bilmodel

Producent:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:


Alcar-fælge – kvalitetsfælge til din bil

Skal du have nye fælge til din bil, får du her Alcar-fælge i høj kvalitet til både almindelige biler, SUV’er og varevogne. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer fælge fra Alcar, som er en af de mest velrenommerede producenter inden for kvalitetsfælge. Alcar har udviklet et sortiment af fælge, som de hele tiden fornyer, og de formår at følge med tiden samt være innovative. De repræsenterer nogle af de flotteste fælge på markedet, som kan ændre en bils udseende totalt.

Giv din bil de fælge, den fortjener

Der er bare forskel på konventionelle fælge, der følger med bilen fra fabriksny, og så nogle flotte aluminiumsfælge som Alcar-fælge. Selv mere konservative biler kan ændre karakter og komme til at se helt anderledes ud. Du kan vælge mellem en masse forskellige fælge, der har mønstre og forskellige detaljer til de mere afdæmpede af slagsen. Alcar-fælge fås i mange typer udseende, hvorfor du selv kan vælge, hvad du er til rent smagsmæssigt.

Køb dine fælge online

Hvorfor give for meget for dine Alcar-fælge, når du kan købe dem online her til en skarp pris? Vi har et af de bedste online udvalg her i Danmark samt nogle af de laveste priser. Sammenlignet med fysiske forhandlere er der gode penge at spare hos os, og det er mindst lige så nemt at købe dem. Du finder blot den rigtige størrelse ved at vælge din eksakte bil - og så kommer de forskellige størrelser og modeller frem. Køb Alcar-fælge her på daekonline.dk allerede i dag.

Fælgmærke

Fælgstørrelse:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 05:35