ico (+45) 77345733 ico

Alutec Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Vælg bilmodel

Producent:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:


Alutec fælge er perfekte til sommerdæk

Alutec fælge er flotte fælge af aluminium af virkelig god kvalitet. Få monteret disse elegante fælge på dine dæk og gør din bil mere indbydende at se på. Vores Alutec alufælge er særligt gode til sommerdæk, da aluminium holder sin flotte overflade fint i vores sommerklima. Find de fælge, og muligvis dæk, der passer perfekt til lige din bil - og husk på at vi både tilbyder hurtig og gratis levering af og dæk, så længe du køber minimum 2. Vi leverer vores fælge så hurtigt som muligt, så du aldrig skal vente længe før du kan montere dine nye, fede fælge på bilen. Ligesom vi forkæler os selv og dem vi holder af, skal bilen også have det lidt godt indimellem. Giv din bil en makeover med fælge som er blandt de mest eftertragtede på markedet, og mærk forskellen allerede fra dag 1.

Alutec fælge giver din bil et federe look

Du kan lige så godt indrømme det: det er på ingen måde ligegyldigt, hvordan din bil ser ud. Din bil er mere end bare et bekvemt transportmiddel, der kan fragte dig og dine sager sikkert fra A til B. Er der noget som nemt og effektivt kan gøre din bil federe at se på, er det netop nogle stilfulde Alutec fælge. I løbet af de få øjeblikke, det tager at få monteret disse nye fælge, sker der en nærmest magisk forvandling med din bil. Nu kan du stolt sætte dig ind i bilen med bevidstheden om, at den gør sig godt i gadebilledet. Nye fælge styrer, og køber du Alutec fælge her på daekonline.dk, sparer du samtidig penge på dit køb, sammenlignet med mange andre butikker i landet. Med modeller som Black Sun, Silver, Monstr, Raptr, Polar, Shark og Poison, har vi alle de alufælge du kan tænke dig, i mange forskellige stilarter, designs og farver.

Fælgmærke

Fælgstørrelse:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 05:35