ico (+45) 77345733 ico

ATS Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Vælg bilmodel

Producent:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:


ATS Fælge er en pryd for hvilken som helst bil

Er der noget, tyskerne er kendt for, så er det grundighed og kvalitet. Det gælder også for fælge fra mærket, ATS, som i mere end 40 år har sat deres særpræg på ufatteligt mange biler over hele verden. Fælge fra ATS er nemlig ikke kun flot design, de er også utroligt holdbare - blot bør du om vinteren skifte dine alufælge til stålfælge, for vinterens vejsalt tærer hårdere på aluminium end på stål. Du finder et udvalg fra mærket her hos daekonline.dk, hvor du får både gode priser og gratis levering, og du kan finde en masse andet godt tilbehør, som gør din bil lidt sjovere at køre i. Du finder selvfølgelig også de dæk, der passer til din bil og årstiden.

ATS Fælge er mere end pynt

En bils fælge er naturligvis et vigtigt designelement og en væsentlig del af hele bilens styling. Men man skal holde sig for øje, at fælgene - kombineret med dækkene - er et af de vigtigste sikkerhedselementer. Derfor skal både dæk og fælge være tip top i orden. Fælgene skal selvfølgelig kunne monteres solidt og sikkert, og de skal være holdbare. ATS Fælge bliver grundigt testet igennem - både hvad angår sikkerhed, montering og holdbarhed.

Fælgmærke

Fælgstørrelse:• ATS Hjul modeller:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 05:35