ico (+45) 77345733 ico

Dezent Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Vælg bilmodel

Producent:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:


Dezent fælge klæder en god bil

Det er næsten synd at udstyre en god bil med nogle fælge af ringe kvalitet. De holder ikke nær så længe som kvalitetsprodukter som Dezent – og en eventuel besparelse på billige fælge kan hurtigt blive udlignet, fordi fælgene skal skiftes oftere. Konkurrencedygtige priser på Dezent alufælge og andre fælgmærker som AEZ, DOTZ og ENZO finder du også her på daekonline.dk. Vi har også et tilbud om gratis levering af dæk som dækker hele landet, uanset om du bor i Skagen eller på Bornholm, så længe du køber minimum 2 dæk. Herudover samarbejder vi med mere end 1.000 montører af fælge og dæk. Dezent findes både som alufælge og stålfælge, og har dine dæk også brug for en opgradering, eller en kærlig hånd på grund af slitage, kan du spare penge ved at købe et eller flere dæk sammen med dine fælge. Vi har året rundt et stort udvalg af alle slags dæk, lige fra Michelin til Bridgestone. De fleste synes nok, at alufælge er flottere end stålfælge, og der findes også flere designs at vælge imellem, såsom de populære Dark og Graphite serier, men stålfælge kan også have visse fordele, som du bør være opmærksom på.

Vælg Dezent alufælge til sommeren og stålfælge til vinteren

Langt de fleste bilejere skifter heldigvis efterhånden mellem sommerdæk og vinterdæk, fordi de to typer dæk har nogle forskellige egenskaber, som er nøje designet til de to årstider. Gummiet på et sommerdæk er hårdt, så dækket mister sit vejgreb på en frossen vej, hvor det på et vinterdæk er blødere. Dækmønstret på vinterdækkene får desuden meget bedre fat i en iset eller tilsneet vejbane. Og når du alligevel skifter dæk to gange om året, så bør du også skifte fælge, for stålfælge er meget mere modstandsdygtige over for vinterens vejsalt end almindelige og Dezent alufælge. Så det bedste råd er ganske enkelt, at du har to komplette hjulsæt med Dezent fælge og så dæk, som passer til årstiden. Stålfælge giver dig også et bedre vejgreb i vinterperioden, da de er tungere end alufælge.

Fælgmærke

Fælgstørrelse:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 05:35