ico (+45) 77345733 ico

Enzo Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Vælg bilmodel

Producent:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:


ENZO fælge- fra verdens førende producent af sportsvogne

Alle med den mindste viden om sportsvognenes historie vil vide, at mærket ENZO fælge refererer til en vis Ferrari. For Enzo var netop fornavnet på den racerkører, som i 1929 grundlagde det italienske bilmærke, som kom til at bære hans efternavn – Ferrari. Men da det kun er få i Danmark, som ejer en hamrende dyr Ferrari, kan ENZO fælge naturligvis også bruges på andre bilmærker – og de behøver ikke nødvendigvis være i sportsvognsklassen. Enhver bil vil få fordele af de flotte fælge med nogle tilsvarende gode dæk. Find også dine næste par dæk hos daekonline.dk og få gratis levering og 30 dages returret. Vores tilbud om gratis levering starter allerede ved to dæk, så du kan frit købe 2 eller 4 dæk, og spare penge som ellers ville være spildt på leveringen. Du kan også få leveret dine ENZO fælge til en af vores monteringspartnere, som kan klare opgaven for dig.

Med alufælge reducerer du bilens totalvægt

Der er i disse år stort fokus på brændstofbesparende tiltag på biler, og et sted, du selv kan gøre noget, er på bilens totalvægt. Det siger sig selv, at jo tungere en bil er, desto mere brændstof forbruger den. Alufælge vejer betydeligt mindre end stålfælge, og så er de som regel også flottere. Det gælder i hvert fald for fælge fra ENZO samt andre fælge i samme klasse som DEZENT, AEZ og DOTZ. Det anbefales dog, at du bruger stålfælge om vinteren til dine vinterdæk, for vejsalt eroderer aluminium. Derudover kan stålfælge være et fornuftigt valg når først sne og is begynder at dominere de danske veje, da vægten af stålfælge giver din bil et mere solidt, og dermed også pålideligt, vejgreb i al slags vejr. På daekonline.dk har vi et stort udvalg af både stålfælge og alufælge, til en pris som de fleste har råd til.

Fælgmærke

Fælgstørrelse:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 05:35