Personbils helårsdæk

Dæktype

Dæksøgning

/

Hastighedsindeks

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16744 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Helårsdæk er egnet til alle vejrforhold

Helårsdæk er den perfekte kombination af sommer og vinterdæk. Helårsdæk har nemlig nogle helt specielle køreegenskaber, som giver dem et sikkert og pålideligt vejgreb, uanset vejret og vejen. Ved hjælp af de nyeste teknologier, vil disse dæk garantere en sikker kørsel hele året rundt. Da helårsdæk ikke er designet specifikt til én vejrtype, kan de bruges hele året rundt. Helårsdæk er også den praktiske løsning, i forhold til både sommerdæk og vinterdæk, da du slipper for at skifte dæk to gange om året. I stedet kan du året rundt benytte de samme dæk, uden at frygte udskridninger og tab af kontrol på grund af dårligt vejr. Ved at benytte de helt rigtige helårsdæk, er du beskyttet på selv de værste vinterdage, og vådeste sommerdage. Et helårsdæk til din bil af høj kvalitet kan det hele, og når man tænker på at de fleste helårsdæk er udviklet og testet under værre vejrforhold end vi har herhjemme, er de fleste af god nok kvalitet til de danske sæsoner. Læs mere om vores udvalg af helårsdæk nedenfor, som altid kan købes til en god pris, hvad end det er Goodyear eller et andet mærke.

Oplev det bedste alternativ for sommerdæk og vinterdæk

Vi tilbyder et stort udvalg af populære dækmærker til de bedste priser! Helårsdæk har ”M+S” mærkningen (eller M&S eller M.S.) ligesom vinterdæk. Nogle helårsdæk har også snefnugsymbol. Dækkene, der bærer både M + S og snefnug symbolet, betragtes som et højkvalitetsdæk. Vi har også gode priser på alufælge, andre slags fælge, samt faste, lave priser på helårsdæk fra Michelin og Goodyear.Abonner på vores nyhedsbrev

Deltag i vores nyhedsgruppe og få de seneste nyheder og opdateringer fra vores team

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 04.12.2020 06:33