Ordrestatus x
Log ud

77345733

Levering og betalingsbetingelser

Moms og fragt er inkluderet i alle vore priser (i Danmark).

Levering

Vi gør livet nemmt for Dig, og leverer hvorhen Du ønsker. Vores leveringstid beløber sig på Gennemsnitlig levering indenfor 5 arbejdsdage, indenfor Danmark. For komplette hjul er leveringstiden ca. 5-7 arbejdsdage.

Du kan vælge mellem 3 leveringsalternativer
 1. 1.Få varerne leveret hjem til dig. Vi leverer i dette tilfælde til samme adresse, som også regningen vil blive sendt til.
 2. 2.Du får leveret varerne til en monteringspartnere i nærheden. Marker hertil venligst "lever varen til en monteringspartner", i trin 2 i leveringsprocessen, og vælg i trin 3, en monteringspartner i din nærhed. Vi informerer den udsøgte monteringspartner, og leverer varerne derhen.
 3. 3.Du får varen leveret til en anden adresse. Indgiv hertil venligst leveringsadressen, og - hvis Du ikke selv kan modtage Varerne - navnet på personen, som er berettiget til at modtage varerne.

Spørgsmål vedrørende vores leveringsservice, kan Du sende til daekonline@delti.com

Skulle Du kun ønske at bestille et dæk, beregner vi et yderligere tillæg på 40 DKK.
Motorcykeldæk leverer vi uden forsendelsesudgifter.

Bemærk venligst pristillæg på 75 DKK per dæk, hvis vi skal levere på en ø.

Ved komplethjul gælder: Priserne er per komplethjul, plus 75 DKK forsendelsudgifter per hjul, indenfor Danmark.

Betalingsmåder

  1. Med kreditkort eller kontantkort.
   Vi accepterer Visa, Eurocard/Mastercard. Skriv altid dit kortnummer. Vi debiterer din konto efter levering. Hvis du af sikkerhedsgrunde ikke vil sende dit kortnummer via internettet, kontakt os venligst via telefon.
  2. Via bankoverførsel.
   Overfør beløbet til kontonummeret på fakturaen. Når vi har registreret betalingen, leveres dækkene.
  3. Øjeblikkelig bankoverførsel med Trustly
   Efter bestilling vil du blive omdirigeret til siden Trustly Group AB. Bemærk venligst, at pop-up-blokkere kan forhindre omdirigering. I dette tilfælde, for at fuldføre betalingen, kan du bruge linket som findes i den ordrebekræftelse, du modtager fra os via e-mail.
  4. PayPal
   Brug venligst linket der vises efter din bestilling for at gennemføre betalingen via PayPal. Dette link kan også findes i Ordrebekræftelsen, som du vil modtage på din e-mail fra os. Bemærk, at din ordre kun vil blive afsendt, når PayPal betalingen er afsluttet. Bemærk venligst: når du foretager en betaling via PayPal, vil fakturabeløbet blive konverteret til euro i henhold til den dagskurs.
  5. Med faktura
  6. Hvad angår fakturabetaling
   Vi skal oplyse, at vi ved betaling efter faktura modtager oplysninger om dine tidligere betalingsmønstre fra UC (informationsagentur) i Stockholm.
   Hvis du ønsker at betale efter faktura, forbliver ordren bindende. Hvis du ikke ønsker at beholde de bestilte dæk men ønsker at sende dem retur til os, gælder vores gældende forretningsbetingelser:
   Dækkene må ikke have været monteret; end ikke forsøg på montering må have forekommet. Dækkene skal være i uberørt stand, så de er klar til forsendelse i pakker med to dæk per pakke. Afhentningsprisen er 100 SEK / dæk, og minimumsprisen er 200 SEK. Hvis du ønsker at returnere dækkene på grund af en berettiget klage over de pågældende dæk, som du har købt hos os, afhenter vi naturligvis dækkene gratis.
   Fakturaen forfalder 7 dage efter fakturadato. Når du har modtaget fakturaen, betaler du inden for 7 dage til:
   Delticom AG
   Nordea Bank AB
   Bank account number 6877788901 Bankregistreringsnr. 2040
   PS. Indtast altid dit RD / ordrenummer som reference

Hvis du har spørgsmål med hensyn til betaling, er du velkommen til at kontakte os på: daekonline@delti.com

Vores adresse:

www.daekonline.dk
Delticom AG Brühlstr. 11
30161 Hannover // Tyskland
Tel: 77345733
Email: daekonline@delti.com

Returner venligst ikke varer til ovenstående adresse. Vi kan ikke modtage returvarer på denne adresse. Ved retur, ring venligst til os, eller send os en e-mail på daekonline@delti.com , så henter vi dækkene.