Ordrestatus x
Log ud

77345733

BF Goodrich Advantage All-Season 245/45 R19 102Y XL

BF Goodrich

BF Goodrich Advantage All-Season
245/45 R19 102Y XL

Dækstørrelse
245/45 R19 102Y XL  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Helårsdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbol
Hastighed
Y: Godkendt op til 300 km/h
EAN
3528701208619
Artikelnummer
R-478452
Dækmærke:
DEX
EU
European Production

kun
1.609 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Oplev sikre køreegenskaber og kontrol med dækket BFGoodrich Advantage All-Season. Designet til skift i vejret, ikke til skift af dækkene.

  • Helårsdæk til kompakte biler, minibusser og SUV’er
  • Sikre præstationer og kontrol året rundt
  • Greb og bremseevne på våde veje
  • 3PMSF-certificeret for trækkraft og greb i sne
  • Valuta for pengene, helårsdæk

Kontrol hele vejen uanset vejrforholdene.
Lad ikke vejret stå i vejen for dine eventyr. Dette alsidige helårsdæk til kørsel på vej giver dig fuld kontrol, uanset om du kører på tørre, våde eller snedækkede veje. BFGoodrich Advantage All-Season har bedre bremseevne i vådt og tørt føre end sin forgænger. Føl dig tryg og sikker om vinteren takket være dækkets 3PMSF-certificering, der giver dig tryghed og kontrol til at køre på opdagelse, uanset vejret.

Oplev et dæk, der er lige så dynamisk, som du er.
Nyd hver eneste køretur, uanset hvad vejret byder på, med dækket BFGoodrich Advantage All-Season. Det er udviklet med en ny gummiblanding designet til at give fuld kontrol i sne med V-formede mønsterriller, der sikrer god greb og trækkraft. En lang mønsterrille dræner vandet, mens et selvblokerende bånd forbedrer køreegenskaber og bremseevne og sammen med ny affasningsteknologi forbedrer vejgrebet på våde veje.

Designet til skift i vejret, ikke til skift af dækkene.
Udforsk mere med dette dæk til kørsel på vej, der er udviklet til at holde dig sikkert i bevægelse hele året uden behov for skift af dæk efter årstiden. Med BFGoodrich Advantage All-Season får du fuld valuta for pengene og mindre besvær takket være færre dækskift. Nyd flere eventyr og færre dækskift.

Få afbalanceret kørsel.
Overlad aldrig din køresikkerhed til tilfældigheder. Den letforståelige slidbaneindikator giver dig besked, hvis der er en ubalance i slidbanen mellem venstre og højre side af dit dæk, samtidig med at den overvåger, om slitagen er jævn mellem venstre og højre dæk, for og bag. Dækket BFGoodrich Advantage All-Season holder dig og dine passagerer sikkert på vejen.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.