Ordrestatus x
Log ud

77345733

Continental UltraContact 175/65 R14 82T EVc

Ny
Continental

Continental UltraContact
175/65 R14 82T EVc

Dækstørrelse
175/65 R14 82T EVc  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
T: Godkendt op til 190 km/h
EAN
4019238065824
Artikelnummer
D-126103
Dækmærke:
DEX
EU
European Production

kun
599 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

UltraContact

Udviklet til at holde.

Ultra-langtidsholdbar køreglæde.

    Vores opskrift på ultra-langtidsholdbar køreglæde. Med YellowChili-gummiblanding og et harmoniseret slidbanemønsterdesign giver UltraContact dig et højt kilometertal samt en sikker og god køreoplevelse. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om at købe nye dæk i meget, meget lang tid.

    Stærke dæk til barske veje. Køreglæden bliver størst, når du ved, at nærmest intet kan stoppe dig. UltraContact er udviklet til at give dig netop denne følelse: Med den beskyttende konstruktion samt tykke og robuste UltraShield karkasse giver det dækket fremragende beskyttelse mod skader ved hverdagskørsel. UltraContact vil give dig en behagelig tur på vejene – uanset om de er ujævne eller jævne.

    For sikker ydeevne på regnfulde veje. Vi ønsker, at du nyder hver eneste kilometer på vejen – også selvom, det regner. Et stort antal af unikt formede lameller øger den såkaldte wipe-out-effekt af vand og muliggør korte bremselængder, mens særlige støjdæmpere i rillerne fører til en betydelig støjreduktion. Dette sikrer, hver eneste køretur bliver en sikker og behagelig tur.

    *Priserne er inklusive moms inden for Danmark.