Ordrestatus x
Log ud

77345733

Dunlop SP Sport FastResponse 195/65 R15 91T MO

Dunlop

Dunlop SP Sport FastResponse
195/65 R15 91T MO

Dækstørrelse
195/65 R15 91T MO  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
T: Godkendt op til 190 km/h
EAN
3188649811328
Artikelnummer
R-213041
Dækmærke:
DEX
Kundebedømmelser
EU
European Production

kun
796 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Suveræn vejfeedback til hurtig reaktion på våde og tørre veje Fremragende reaktion og feedback fra vejen Suveræn ydeevne i vådt vejr Præcis styring i kurver Brændstoføkonomisk og højt kilometertal Fremragende respons og feedback fra vejen SP Fast Response anvender den fordelagtige Dunlop Touch-teknologi - med en række avancerede funktioner, som giver mere respons og føling med vejen.

Takket være en fladere slidbaneprofil bliver gummiets kontaktflade med vejen større, så køreegenskaberne bliver mere præcise i vådt og tørt føre. En stærkere forbindelse mellem dæk og fælge forbedrer feedback fra vejen. Suveræn ydeevne i vådt vejr Nyd de pålidelige køreegenskaber på våde veje. SP FastResponse har brede riller, som hurtigt leder vandet væk i regnfuldt vejr og dermed mindsker risikoen for akvaplaning. Slidbanen har et højt indhold af silica, hvilket forbedrer vejgrebet i vådt føre og giver kortere bremselængder. Præcis styring i kurver Den forbedrede vejfeedback sikrer, at dækket reagerer hurtigere på styre- og kurvemanøvrer. Den asymmetriske slidbane har en stiv skulderblok, der sikrer stabilitet ved kurvekørsel.

Trykket fordeles jævnt hen over dækkets kontaktflade, hvilket giver en mere jævn overgang fra lige vej til kurver. Brændstoføkonomisk med et højt kilometertal Slidbaneblandingen er udviklet til at minimere energitab og slid - og det har resulteret i et meget holdbart dæk med et lavere benzinforbrug. Asymmetrisk slidbanedesign giver bedre køreegenskaber og forhindrer akvaplaning. Den kontinuerlige midterribbe giver bedre stabilitet og større præcision. Det asymmetriske rillemønster forbedrer vejgrebet i både vådt og tørt føre. Fordele Forbedrede køreegenskaber ved kørsel ligeud og i sving, forbedret modvirkning af akvaplaning.

SPSportFastResponse Kundebedømmelser

Gennemsnit af 3.061 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 12.236

07.10.2014 fra J. M. Wood
Fin dæk. Anbefalelsesværdig.

05.10.2014 fra michael jørgensen
Jeg er på andet sæt dæk og vil vælge det samme igen. Dækket er meget følsomt for stilstand og får såkaldt flatspot på en nat, men er ok efter få km

03.11.2012 fra Morten Hansen
ingen erfaring med dækkene på sne

30.09.2012 fra Bjarke
Det er de bedste dæk jeg noglesinde har kørt på, de er støjsvage, og står rigtig godt fast, både på tørt og vådt!

Se flere anmeldelser
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.