Ordrestatus x
Log ud

77345733

Dunlop SP Winter Sport 3D 235/45 R19 99V XL AO

Dunlop

Dunlop SP Winter Sport 3D
235/45 R19 99V XL AO

Dækstørrelse
235/45 R19 99V XL AO  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Vinterdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbol
Hastighed
V: Godkendt op til 240 km/h
EAN
3188649808861
Artikelnummer
R-199987
Dækmærke:
Kundebedømmelser

kun
1.689 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Køreevne i al slags vejr. Enestående køreevne i tørt føre. Forbedret vejgreb på våd og tør vej. Modstandsdygtighed over for akvaplaning.

Køreevne i al slags vintervejr Winter Sport 3D er optimeret til at klare al slags vintervejr, takket være tre forskellige sipes placeret på bestemte dele af dækket. Suveræne køreegenskaber i tørt føre SP Winter Sport 3D anvender Dunlops Touch-teknologi, der giver dig bedre føling med vejen - og det er afgørende for kontrol og køreegenskaber. Med den nye 3D sipe-teknologi dannes et tæt skulderområde, som forbedrer køreegenskaberne og stabiliteten på tørre veje.

Fremragende vejgreb på våd og tør vej Den specielle silicablanding forbliver elastisk ved lave temperaturer og sikrer et enestående vejgreb i vådt og tørt føre. Trykket fordeles jævnt hen over en stor kontaktflade, så vejkontakten bevares. Modstandsdygtigt over for akvaplaning De retningsbestemte slidbaneriller sørger for hurtig og jævn bortledning af vand og forbedrer modstandsdygtigheden over for akvaplaning. En slidbanesammensætning med rødder i motorsporten, der giver masser af vejgreb, især på våde veje og ved lave temperaturer. Fordele Fortræffelige køreegenskaber ved bremsning og acceleration, stærkt greb i våde og kolde vejrforhold, lav slitage.

Specialdesignet vulstfæstningssystem. Forstærker forbindelsen mellem dæk og fælg og giver en mere præcis køreoplevelse. Som din hånds greb om rattet forbedrer det specialdesignede vulstfæstningssystem kontrollen og giver enestående feedback fra vejen.Fordele Forbedret feedback fra vejen, større stabilitet og præcision.

RunOnFlat Dunlop Self Supporting Technology (DSST).Med Dunlop RunOnFlat Technology er det muligt at fortsætte kørslen op til 80 km efter en punktering. RunOnFlat-dæk benytter forstærkede sider, der gør at dækket bevarer sin mobilitet, selv efter et komplet tab af lufttryk.Sikkerhedsbemærkning Dunlop RunOnFlat-dæk må kun monteres på biler, der er designet til run flat-dæk og er udstyret med et fungerende advarselssystem til tryktab, f.eks. Dunlop WARNAIR. En maksimal distance på 80 km og en maksimal hastighed på 80 km/t må ikke overskrides. Se bilens manual, da producentens råd til en specifik model kan variere.

Silica-Plus dækmateriale. En slidbanesammensætning med rødder i motorsporten, der giver masser af vejgreb, især på våde veje og ved lave temperaturer.Fordele Fortræffelige køreegenskaber ved bremsning og acceleration, stærkt greb i våde og kolde vejrforhold, lav slitage.

Bælte uden samlinger (JLB). En hybridbeklædningsteknologi, der reducerer omkredsdeformation ved høje hastigheder.Fordele Fremragende stabilitet ved høje hastigheder, jævnt og ensartet slid.

Maximum Flange Shield (MFS). Et fælgflangebeskyttelsessystem. MFS anvender en gummiprofil, der løber langs dækkets omkreds over hjulflangen. Dette skaber en beskyttende bufferzone.Fordele Beskytter dyre aluminiumsfælge mod skader fra kantsten.

Multi Blade System. Kørselsforholdene kan variere kraftigt om vinteren. Fra koldt og tørt til sne eller slud – disse forhold stiller store krav til dækkene. Dunlops Multi Blade-system takler denne udfordring med forskellige lameltyper til forskellige forhold på vintervejene.Fordele Ensartede køreegenskaber ved forskellige vinterlige vejrtyper.

MRT (Multi Radius Tread). MRT-designet benytter ti forskellige radier og er derfor mere præcist. Dette medfører et meget effektivt tryk på vejkontaktfladen. Resultatet er mere jævne overgange fra kørsel ligeud til sving og dermed mere præcis og progressiv respons.Fordele Markant bedre kontrol over udviklingen i kontakten med vejen under alle forhold, dynamiske køreegenskaber i vådt og tørt føre, øget kontrol i sving.

SPWINTERSPORT3D Kundebedømmelser

Gennemsnit af 3.025 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 10.508

12.06.2013 fra Peter Møller
Det er i høj grad behageligt at køre med. eneste minus er at dækket godt kan virke lidt kantet de første få kilometer efter start på kolde dage

09.06.2013 fra John Sørensen
Et super godt dæk til prisen.. Godt grep i sne og våde veje,, Et meget lyd svagt dæk.. Kan kun anbefale dette dæk,, og køber det selv igen næste gang..

02.06.2013 fra Sarana
%

24.04.2012 fra Jens Peter Linde
Pragtfuldt dæk, har også monteret det på min Fiat Bravo Multijet sport og er yderst tilfreds i forhold til de Michelin der sad under den før. Kan kun anbefales

Se flere anmeldelser
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.