Ordrestatus x
Log ud

77345733

Hankook Ventus S1 Evo 3 EV K127E HL235/45 R21 104T XL 4PR EV, Sealguard, SBL

Hankook

Hankook Ventus S1 Evo 3 EV K127E
HL235/45 R21 104T XL 4PR EV, Sealguard, SBL

Dækstørrelse
HL235/45 R21 104T XL 4PR EV, Sealguard, SBL  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
T: Godkendt op til 190 km/h
Ply Rate
4  
EAN
8808563508887
Artikelnummer
R-472856
Dækmærke:
DEX
EU
European Production

kun
2.339 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

HANKOOK

Optimer din kørsel med Hankook Ventus S1 Evo 3 EV K127E dæk

Er du klar til at opgradere din køreoplevelse med spændende teknologi? Mød Hankook Ventus S1 Evo 3 EV K127E, din ultimative partner til luksus elbiler! Dette er ikke bare et hvilket som helst dæk - det er et kraftcenter af ydeevne, sikkerhed og komfort, alt sammen med bæredygtighed for øje. Lad os dykke ned i, hvad der gør det enestående:

  • Fremragende præstation på vådt og tørt underlag: Takket være det sammenlåsende rille-design, får du uovertruffet greb på våde overflader, hvilket drastisk reducerer risikoen for vandplaning. Og når det er tørt? De udvidede yderblokke øger din kurveføring med 15%, så du kan tage svingene som en professionel.

  • Robust dækkonstruktion: Det ligger i detaljerne:

    • HSSC-teknologi: En speciel silica-sammensætning, der sikrer topkvalitet i køreperformance og forlænget kilometertal. Tal om at strække grænserne!
    • Aramid Hybrid Forstærkningsbælte: Dette er ikke bare stærkt; det er smart-stærkt, idet det opretholder optimal dækform under tunge belastninger for fremragende tørhåndtering.
    • Stålbælte i høj styrke & Dobbeltlagsfiberstivere: Disse funktioner øger holdbarheden og komforten, og absorberer stød som en mester.
  • Stilfuldt, asymmetrisk design: Det ser ikke bare godt ud, men designet forbedrer også styreresponsen og sikrer lang levetid for dækmønsteret. Uanset om det er en stormfuld dag eller en solrig dag, lover dette dæk fremragende trækkraft.

  • Innovative skulder- og centrale sektioner: Designet til den elektriske æra, disse funktioner maksimerer trækkraft lige fra start, perfekt til det øjeblikkelige drejningsmoment af din EV.

Og hey, tag ikke bare vores ord for det. Hankook Ventus S1 Evo 3 EV K127E er det foretrukne valg for Porsche Taycan - nu er det en kraftig anbefaling, hvis der nogensinde var en! Gør dig klar til at omdanne hver køretur til en glædestur med disse banebrydende dæk.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.