Ordrestatus x
Log ud

77345733

Hankook iON evo (IK01A) 235/60 R19 107V XL 4PR SUV, EV, SoundAbsorber, HU SBL

Ny
Hankook

Hankook iON evo (IK01A)
235/60 R19 107V XL 4PR SUV, EV, SoundAbsorber, HU SBL

Dækstørrelse
235/60 R19 107V XL 4PR SUV, EV, SoundAbsorber, HU SBL  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
V: Godkendt op til 240 km/h
Ply Rate
4  
EAN
8808563570921
Artikelnummer
D-127435
Dækmærke:
DEX
EU
European Production

kun
1.169 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

HANKOOK

Optimer din EV-ydelse med Hankook iON evo (IK01A) dæk

Tjek Hankook iON evo (IK01A) dæk—din elektriske bils drømmeopgradering. Disse dæk er ikke bare gode; de ændrer spillet og sikrer, at din kørsel bliver glattere og varer længere.

  • Dobbelt Problemer: Avanceret håndtering møder forlænget rækkevidde. Takket være EV Contour Technology er stivheden i sving forbedret med 10%, hvilket gør håndteringen til en leg. Og med optimeret hærdning, kan du sige hej til ekstra miles på en enkelt opladning.
  • Toppen af klassen: EU dækmærket giver det tre A'er over hele linjen. Det er håndtering, kilometertal og vådt greb, der alle består testen med glans!

Det er let at håndtere disse dæk, selv med den ekstra vægt fra en EV. Køretøjet føles solidt og responsivt. Når vejene bliver våde, træder de klogt designede laterale riller i kraft—smalle på indersiden for at holde det stille, og brede på ydersiden for et fast greb.

Og støjen? Praktisk talt væk. Noise Proof Technology, herunder en optimeret tonefølge og særlige støjabsorberende materialer, skærer ned på det, du ikke vil høre, og lader dig fokusere på det, der er vigtigt.

  • Bygget til at holde: Jævn slid og høj kilometertal er standard, takket være den miljøvenlige EVolution Compound. Disse dæk holder længe, hvilket reducerer besværet med hyppige skift.

Med forbedrede sikkerhedsfunktioner for mere stabil styring og bedre trækkraft, især under den høje moment fra EV'er, er Hankook iON evo (IK01A) virkelig den fulde pakke. Efter alt, hvorfor nøjes med mindre, når du kan have det bedste?

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.