Ordrestatus x
Log ud

77345733

Hankook iON i*cept (IW01A) 235/45 R21 101V XL SUV, EV, SoundAbsorber, KR

Hankook

Hankook iON i*cept (IW01A)
235/45 R21 101V XL SUV, EV, SoundAbsorber, KR

Dækstørrelse
235/45 R21 101V XL SUV, EV, SoundAbsorber, KR  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Vinterdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbol
Hastighed
V: Godkendt op til 240 km/h
EAN
8808563593661
Artikelnummer
D-131031
Dækmærke:

kun
2.519 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

HANKOOK

Hankook iON i*cept IW01A: Mestr vintervejene med top ydelse fra elektriske SUV-dæk

Ønsker du at tackle vintervejene med selvtillid? Hankooks iON i*cept (IW01A) kunne meget vel blive din nye bedste ven, når temperaturen falder! Her er hvorfor dette dæk er en game-changer for førere af elektriske SUV'er:

  • Dobbelt fordel: iON i*cept SUV udvider grænserne med sit dobbelte formål design—perfekt til elektriske køretøjer, der tilbyder fremragende ydelse uden kompromiser.

  • Stille kørsel, stor effekt: Takket være Noise Proof og Noise Guard teknologierne, dæmper dette dæk vejsstøj, mens det forøger din lytteglæde. Det er som at have fred og ro, selv på de mest støjende gader!

  • Forbedret stabilitet i sving: Med Hankooks Grip Boost-teknologi får styrestivheden en forøgelse på 7%, hvilket gør håndteringen så glat som is (men meget sikrere!).

  • Sne? Intet problem: Optimerede Sipe-vinkler betyder bedre bremseegenskaber og trækkraft på sne. Disse siper er ikke bare linjer; de er din billet til en sikrere rejse!

  • Hold vejbanen: Uanset om det er sne eller en våd overflade, har iON i*cept SUV dig dækket. Diversificerede siper og vandkanaler arbejder utrætteligt for at levere førsteklasses håndtering og greb.

  • Kør den ekstra mil: Reduceret rullemodstand fra ProDurable-sammensætningen sparer ikke kun energi; den forlænger din elbils rækkevidde—fordi hvem har lyst til at stoppe, når man har det sjovt?

Og der har du det, folkens! Med Hankook iON i*cept er du ikke bare klar til vinteren; du er indstillet på at erobre den. Bring på kulden!

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.