Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Agilis Camping 225/75 R16CP 116Q

Michelin

Michelin Agilis Camping
225/75 R16CP 116Q

Dækstørrelse
225/75 R16CP 116Q  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
Q: Godkendt op til 160 km/h
EAN
3528700107340
Artikelnummer
R-166872
Dækmærke:
DEX

kun
2.579 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

MICHELIN

Udforsk mere med Michelin Agilis Camping dæk

Udforsk den åbne vej med tillid med Michelin Agilis Camping dæk, designet specielt til autocampere og fritidskøretøjer. Her er grunden til, at de er et solidt valg:

  • Langvarig ydeevne: Takket være den innovative Durable Contact Patch (DCP) teknologi, som er lånt fra den nye Michelin Agilis varevognsdækserie, lover disse dæk en forlænget levetid. Du er klar til mange rejse sæsoner, uanset om det regner eller skinner!
  • Bygget robust: Lad os se det i øjnene, campingture betyder at medbringe en masse udstyr. Michelin Agilis Camping dæk er opgaven voksen med en robust konstruktion. Med en forstærket konstruktion, der understøtter højere oppumpningspres, er disse dæk designet til at håndtere tunge belastninger uden besvær.
  • Versatile for alle sæsoner: Udstyret med M+S (Mud and Snow) mærket, er disse dæk klar til lidt af hvert. Med 30% flere indsnit og 20% flere riller i mønsteret, griber de vejen sikkert, hvilket giver ro i sindet for de lejlighedsvis tricky køreforhold.
  • Superior greb og trækkraft: På tør asfalt eller i et regnvejr sikrer det avancerede mønsterdesign topniveau trækkraft. Uanset om du bremser hårdt eller tager skarpe sving, opretholder disse dæk et pålideligt greb.

Nyd dine eventyr uden problemer med Michelin Agilis Camping dæk, hvor teknologi møder praktisk anvendelighed for den ultimative rejseoplevelse.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.