Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport 5 235/45 ZR19 (99Y) XL

Michelin

Michelin Pilot Sport 5
235/45 ZR19 (99Y) XL

Dækstørrelse
235/45 ZR19 (99Y) XL  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
(Y): Godkendt over 300 km/h
EAN
3528704157648
Artikelnummer
R-454706
Dækmærke:
DEX
Testresultater:
Tyre Reviews
Kundebedømmelser
EU
European Production

kun
1.959 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

MICHELIN Pilot Sport 5

Oplev Top Performance med MICHELIN Pilot Sport 5 dæk

Hej der, medbilister! Spænd sikkerhedsbæltet, for vi er ved at tage din køreoplevelse til et helt nyt niveau med det utrolige MICHELIN Pilot Sport 5 dæk.

  • Sig Farvel til Dækbekymringer: Kender du det, når du nogle gange ønsker, at dine dæk kunne holde evigt? Nå, men Pilot Sport 5 er her for at gøre den ønskedrøm til virkelighed. Det er som en superhelt blandt dæk, designet til fantastisk holdbarhed og højtydende action. Så du kan sige farvel til hyppige dækskift og nyde turen i mange, mange kilometer.
  • Præcision i Styringen Perfektioneret: Lad os tale om håndtering – denne baby ved, hvordan man reagerer som en prof! Med sin Dynamic Response Technology er det som at have en personlig assistent til din styring. Den lytter til dine kommandoer og reagerer med lynhurtig præcision. Så om du tager skarpe sving eller cruiser ned ad motorvejen, vil du føle dig som en køremester.
  • Grebet Som en Prof: Og når vi taler om magi, hvad så med det greb? Pilot Sport 5 har din ryg på både våde og tørre veje. Dens Dual Sport Tread Design har en inderside, der er som en vandtroldmand – den fejer regndråberne væk og holder dig fast på vejen. På ydersiden har den solide blokke for et seriøst greb på tørre overflader. Ingen mere glidning og skridning – kun ren køreglæde!
  • Stil og Substans Kombineret: Åh, og lad os ikke glemme udseendet. Du ved, hvor vigtigt det er at køre med stil, ikke? Nå, men Pilot Sport 5 leverer også på den front. Dens Premium Touch Sidewall Design giver det et strømlinet mat-sort udseende med en fløjlsagtig tekstur – det er som James Bond blandt dæk!
  • Kør med Tillid: Men vent, der er mere! Pilot Sport 5 kommer med en smart lille funktion kaldet Wear2check-indikatoren. Det er som at have en indbygget dækslidsdetektiv. Du kan nemt tjekke og overvåge din dæks tilstand, så du ved, hvornår det er tid til en ændring. Ingen flere gætterier – bare smart og sikker kørsel.

Så der har du det, folkens – MICHELIN Pilot Sport 5 dæk er den ultimative kørekammerat. Langtidsholdbart, superresponsivt, med uovertruffen greb, og det ser forbasket godt ud også. Sig farvel til kedelige køreture og goddag til spændende eventyr på vejen. Vent ikke – giv din kørsel et nyk opad med Pilot Sport 5 og tag din køreglæde til næste niveau!

Business Reviews
Profil:Pilot Sport 5
Test dato Testes ved Prøvedækstørrelse Testresultat Vurdering Test segl
04/2022 Tyre Reviews 235/45 ZR19 (99Y) XL

PilotSport5 Kundebedømmelser

Gennemsnit af 28 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne  N/A
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 7.293
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.