Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport Cup 2 205/50 ZR17 (93Y) XL Connect

Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2
205/50 ZR17 (93Y) XL Connect

Dækstørrelse
205/50 ZR17 (93Y) XL Connect  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
(Y): Godkendt over 300 km/h
EAN
3528700011098
Artikelnummer
R-418860
Dækmærke:
DEX
EU
European Production

kun
1.619 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

MICHELIN

Boost hastighed med MICHELIN Pilot Sport Cup 2 dæk!

Er du en hastighedsnørd, der længes efter spændingen på banen? Så spænd sikkerhedsbæltet, min ven, for MICHELIN Pilot Sport Cup 2 er her for at tage dit kørespil til et helt nyt niveau. Denne bad boy er ikke bare et dæk – det er en billet til den ultimative præstationsoplevelse!

 • Præcision Redefineret: Grip vejen som aldrig før
  Forestil dig at kramme de sving, som om de skylder dig penge. Det er, hvad Pilot Sport Cup 2 bringer til bordet – sindssyg præcision og håndtering, der gør hvert sving til din personlige legeplads. Slut med at tvivle på dine bevægelser; dette dæk ved, hvordan man danser med asfalten.
 • Grip for dage: Sig hej til tyngdekraftsudfordrende trækkraft
  Har du nogensinde ønsket at udfordre tyngdekraften? Nå, disse dæk får ikke helt din bil til at flyve, men de kommer forbavsende tæt på! Grebet på disse babyer er ude af denne verden. Du vil være limet til vejen, så du kan træde på speederen uden at bekymre dig om at miste kontrol.
 • Brænd gummi længere: Overlev konkurrencen
  Hvem kan lide at afkorte deres banedagssjov for en dækskifte? Ingen, det er hvem. Der er hvor Pilot Sport Cup 2 kommer ind i kampen. Takket være dets Track Longevity Technology 2.0 vil du rive banen op 40% længere end andre dæk. Det er rigtigt – flere omgange, mere sjov, mindre besvær.
 • Konsekvens er nøglen: Ram de omgangstider
  Du kender følelsen, når du rammer omgang efter omgang, og rammer de søde tider konsekvent? Det er drømmen, ikke? Nå, Pilot Sport Cup 2 er din drømmevingmand. Med dens multi-compound magi vil du eje de sving og dominere banen med omgangstider, der skriger "mester"!
 • Mester af omgangstider: Efterlad konkurrenterne i støvet
  Lad os tale om omgangstider, mine hastighedselskende venner. Hvis du handler om at skære sekunder af din personlige bedste, er disse dæk dit hemmelige våben. Pilot Sport Cup 2 har ét spor i tankerne: at gøre dig hurtigere. Gør dig klar til at efterlade dine rivaler i støvet og kræve din plads i toppen af ​​ranglisten.

Så der har du det, folkens – det lave ned på MICHELIN Pilot Sport Cup 2. Det er ikke bare et dæk; det er en spilskifter. Fra sindssyg greb til udholdenhed, der holder dig på banen i aldre, er dette dæk din billet til hastighedshimlen. Omfavn rusen, erobre banen, og gør hvert kørselsøjeblik til et uforglemmeligt eventyr. Få din MICHELIN Pilot Sport Cup 2 i dag, og lad hastighedsdyret i dig brøle til liv!

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.