Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport Cup 2 235/40 ZR19 (96Y) XL Connect

Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2
235/40 ZR19 (96Y) XL Connect

Dækstørrelse
235/40 ZR19 (96Y) XL Connect  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
(Y): Godkendt over 300 km/h
EAN
3528708761865
Artikelnummer
R-418875
Dækmærke:
DEX

kun
2.479 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

Michelin Pilot Sport Cup 2

Frigør Din Indre Hastighedsdjævel med MICHELIN Pilot Sport Cup 2!

Er du en fartdjævel, der tørster efter spændingen på banen? Så spænd sikkerhedsselen, min ven, fordi MICHELIN Pilot Sport Cup 2 er her for at tage dit kørespil til et helt nyt niveau. Denne bad boy er ikke bare en dæk - det er en billet til den ultimative performanceoplevelse!

  • Precision Genopdefineret: Griber Vejen Som Aldrig Før Forestil dig at omfavne de sving som om de skylder dig penge. Det er, hvad Pilot Sport Cup 2 bringer til bordet - forbløffende præcision og håndtering, der gør enhver sving til din personlige legeplads. Ingen mere tvivl om dine bevægelser; dette dæk ved, hvordan man danser med asfalten.
  • Greb i Dagevis: Sig Hej til Tyngdekrafts-Trodsende Trækkraft Har du nogensinde ønsket at trodse tyngdekraften? Nå, disse dæk får ikke helt din bil til at flyve, men de kommer tæt på! Grebet på disse dæk er uden for denne verden. Du vil være klistret til vejen, så du kan trykke speederen i bund uden at bekymre dig om at miste kontrollen.
  • Brænd Gummi Længere: Overlev Konkurrencen Hvem kan lide at afbryde sin sjove dag på banen for at skifte dæk? Ingen, det er hvem. Det er her, Pilot Sport Cup 2 træder til. Takket være dens Baneleveteknologi 2.0 river du banen op 40% længere end andre dæk. Det er rigtigt - flere omgange, mere sjov, mindre besvær.
  • Konsistens er Afgørende: Nail de Omgangstider Du kender den følelse, når du rammer omgang efter omgang og rammer de søde tider konsekvent? Det er drømmen, ikke? Nå, Pilot Sport Cup 2 er din drømme-wingman. Med dens multi-forbindelsesmagi vil du beherske svingene og dominere banen med omgangstider, der skriger "mester"!
  • Mester i Omgangstider: Efterlad Konkurrenterne i Støvet Lad os tale om omgangstider, mine fart-elskende venner. Hvis du er alt om at skære sekunder af din personlige rekord, er disse dæk din hemmelige våben. Pilot Sport Cup 2 har en ensporet tankegang: at gøre dig hurtigere. Gør dig klar til at efterlade dine rivaler i støvet og erobre din plads øverst på leaderboardet.

Michelin Pilot Sport Cup 2

Få Fat i Spændingen: Grip Din MICHELIN Pilot Sport Cup 2 i Dag!

Er du en chauffør med ild i årerne? En der tørster efter den hjertebanken af hastighed og adrenalin? Pilot Sport Cup 2 blev født til folk som dig. Uanset om du er en erfaren baneentusiast eller lige får smag for hastighedslivet, vil disse dæk give dig den rus, du har drømt om.

Nu kommer den spændende del! Du kan købe, bestille og opleve spændingen på første hånd. Tag til daekonline.dk og gør dig klar til at transformere dit kørespil. Forestil dig at have kraften fra Pilot Sport Cup 2 ved dine fingertips, klar til at erobre hver kurve og lige strækning.

Så der har du det, venner - detaljerne om MICHELIN Pilot Sport Cup 2. Det er ikke bare et dæk; det er en spilskifter. Fra forbløffende greb til udholdenhed, der holder dig på banen i årevis, er dette dæk din billet til hastighedshimlen. Spænd disse bad boys på, giv gas i motoren, og lad banen blive din personlige legeplads! Omfavn rusen, erobr banen, og gør hvert køjeblik til et uforglemmeligt eventyr. Få din MICHELIN Pilot Sport Cup 2 i dag, og lad speedsteren i dig brøle til live!

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.