Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport EV 235/50 R20 104Y XL Acoustic, EV

Michelin

Michelin Pilot Sport EV
235/50 R20 104Y XL Acoustic, EV

Dækstørrelse
235/50 R20 104Y XL Acoustic, EV  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
Y: Godkendt op til 300 km/h
EAN
3528705412982
Artikelnummer
R-461381
Dækmærke:
DEX

kun
2.049 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

Michelin Pilot Sport EV

Forøg din elbils ydeevne med MICHELIN Pilot Sport EV dæk

Gør dig klar til at tage på vejen med MICHELIN Pilot Sport EV sommervejsdæk—perfekt til elektriske køretøjer og fyldt med funktioner, der kombinerer ydeevne med miljøvenlige fordele. Her er hvorfor du vil elske disse dæk:

  • ElectricGrip Compound: Hentet fra Formula E-teknologi, dette holder dig klistret til vejen for fremragende håndtering, selv når du speeder op.
  • MaxTouch Construction: Det sikrer, at dækket slides jævnt, så du får alle de mulige miles ud af dem, hvad enten du accelererer, tager sving, eller bremser.
  • GreenPower Compound: Denne perle reducerer energiforbruget og øger kilometertallet, ideelt til den ekstra vægt, som højtydende elbiler bærer.

Disse dæk handler ikke kun om greb; de bringer også komfort og ro til dine ture. Takket være Acoustic Technology, kan du lytte til dine yndlingssange eller chatte uden at vejstøj ødelægger din stil. Plus, du scorer en ekstra 60 km (37 miles) batterirækkevidde, så du kan fortsætte med at cruise længere.

At vælge MICHELIN Pilot Sport EV betyder, at du er helt med på at køre med stil og tage hensyn til miljøet. Uanset om du kører i en Tesla Model Y, Hyundai IONIQ 5, eller Volvo XC 40 BEV, er disse dæk en game-changer. Tag afsted med selvtillid og et strejf af miljøbevidst cool!

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.