Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport EV 275/35 R22 104Y XL Acoustic, EV, MO1

Michelin

Michelin Pilot Sport EV
275/35 R22 104Y XL Acoustic, EV, MO1

Dækstørrelse
275/35 R22 104Y XL Acoustic, EV, MO1  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
Y: Godkendt op til 300 km/h
EAN
3528705150464
Artikelnummer
R-440629
Dækmærke:
DEX

kun
2.789 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

Michelin Pilot Sport EV

Frigør din elektriske kørsel med MICHELIN Pilot Sport EV-dæk

Er du klar til at give gas på din elektriske køretur? MICHELIN Pilot Sport EV-dækkene er her for at tage din køreoplevelse til et helt nyt niveau. Ingen flere kedelige dæk, disse seje drenge handler om elektrificeret vejkontrol, der varer.

  • Stille og skæg elektrisk sjov Forestil dig et dæk, der er som din bedste ven på vejen – selvsikker, cool og klar til alt. Det er, hvad MICHELIN Pilot Sport EV bringer til dit elektriske sportskøretøj. Det er ikke bare et dæk; det er din medskyldige til de jævne og stille køreture, der får dig til at føle, at du svæver på luften.
  • Kraftfuld ydelse til din elektriske kriger Disse dæk er som hemmelig sausen til din elektriske køretøjs ydeevne. Uanset om du suser ned ad motorvejen eller tager de skarpe sving med et smil, har MICHELIN Pilot Sport EV din ryg. Med en håndtering så solid som en klippe, selv ved høje hastigheder, bliver du kongen (eller dronningen) af vejen.
  • Våde veje? Intet problem! Regnfulde dage vil ikke længere ødelægge din fest. MICHELIN Pilot Sport EV-dækkene er som din pålidelige paraply – de har dig dækket. Med en vådgreb, der er lige så sikkert som din netbank, holder disse dæk dig sikker, selv når vejret driller.
  • Vær en helt for miljøet uden at gå på kompromis med sjov Hey, vi vil alle gerne redde planeten, ikke? Nu kan du gøre dit for, uden at give afkald på køreglæden. MICHELIN Pilot Sport EV er som din miljøvenlige superhelt medhjælper. Den er designet til at holde, så du kan blive ved med at have det sjovt og samtidig være venlig mod Moder Jord.
  • Flere kilometer, flere smil Hvem vil ikke gerne gå den ekstra mil? Med MICHELIN Pilot Sport EV får du en bonus på 60 kilometer rækkevidde, så de lange ture lige blev en hel del sødere. Det er som at have en magisk benzintank, der aldrig synes at løbe tør.

Michelin Pilot Sport EV

Shhh... Nyd stilheden og få dine MICHELIN Pilot Sport EV-dæk i dag!

Husker du de irriterende vejstøj, der plejede at genere dig? Sig farvel til dem med MICHELIN Pilot Sport EV-dækkene. Disse spilændrere handler om at give dig en fredelig og stille køretur, så du endelig kan nyde dine yndlingssange eller føre en samtale uden vejens rumlen.

Og gæt hvad? Du behøver ikke lede højt og lavt efter disse skatte. Du kan faktisk få dit helt eget sæt prisvenlige og kvalitetsbevidste MICHELIN Pilot Sport EV-dæk lige nu på daekonline.dk. Ja, du hørte rigtigt – de samme dæk, der lover dig en rolig kørsel, er kun få klik væk fra at være dine.

Så der har du det, venner – det hele om MICHELIN Pilot Sport EV-dækkene og din chance for at gribe dem til dig selv. Det er ikke bare dæk; det er dit pas til en verden af ro og elektrificerende køreglæde. Sig farvel til kedelig vejstøj og goddag til en mere jævn, stille og spændende køretur!

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.