Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport S 5 245/40 R21 96Y

Michelin

Michelin Pilot Sport S 5
245/40 R21 96Y

Dækstørrelse
245/40 R21 96Y  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
Y: Godkendt op til 300 km/h
EAN
3528703296362
Artikelnummer
D-129393
Dækmærke:
DEX
EU
European Production

kun
3.639 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

MICHELIN

Oplev Suveræn Ydelse med Michelin Pilot Sport S 5 Dæk

Ønsker du at forbedre din bils ydeevne? Michelin Pilot Sport S 5 er din billet til en bedre køreoplevelse. Designet til både vej og bane, samarbejder dette sommerdæk med store navne som Corvette, Ferrari, Mercedes-AMG og Tesla for at give dig fremragende håndtering og greb under alle vejrforhold.

Hvorfor Michelin Pilot Sport S 5 Er Fantastisk:

  • Fantastisk Håndtering: Takket være Dynamic Response Technology bruger dette dæk en blanding af aramid og nylon for at sikre, at din bil reagerer på dine kommandoer. Det handler om at give dig den stramme, responsive følelse, når du sidder bag rattet.
  • Fremragende Greb: Med Dual Sport Tread Design og Bi-Compound Technology får du fremragende greb på både våde og tørre veje. De store slidbaneblokke og dybe riller betyder, at du kan køre trygt uanset vejret.
  • Næste-Niveau Design: De bølgede stålbælter under slidbanen holder tingene stive for præcis styring, mens den ydre slidbaneblanding handler om maksimal tørt vejgreb. Plus, det nye perledesign betyder endnu bedre styre- og håndteringsevne. Det er som om, din bil netop har fået en seriøs opgradering.
  • Kølige Funktioner: Tænk akustisk skum for mere støjsvage ture, RFID til nem sporing og sensorer, der holder dig opdateret. Perfekt til nutidens kraftfulde hybrider og elbiler, opfylder Pilot Sport S 5 kravene fra de nyeste sportsvogne.

Og det handler ikke kun om ydeevne – Pilot Sport S 5 ser også elegant ud med sit premium sidevægtsdesign. Så hvis du er klar til at gøre hver køretur til en oplevelse, så gear op med Michelin Pilot Sport S 5 og mærk forskellen.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.