Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Primacy 4 255/45 R18 99Y

Michelin

Michelin Primacy 4
255/45 R18 99Y

Dækstørrelse
255/45 R18 99Y  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
Y: Godkendt op til 300 km/h
EAN
3528702150214
Artikelnummer
R-367124
Dækmærke:
DEX
Testresultater:
Auto Zeitung
Kundebedømmelser

kun
2.109 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

Michelin Primacy 4

Se Game-Changeren: MICHELIN Primacy 4 Dæk

Hej der, medtrafikanter! Hvis du er dedikeret til sikkerhed og langvarig præstation, så skal du høre om MICHELIN Primacy 4 dækket. Det er som din pålidelige makker, altid klar til at passe på dig på vejen.

  1. Sikkerhed i Stil Forestil dig et dæk, der ikke kun handler om nuet, men også om det lange løb. Det er MICHELIN Primacy 4 for dig. Det går ikke på kompromis med sikkerheden. Regnvejrsdag? Intet problem. Dette bæst har en højteknologisk gummi, der er skabt til fremragende våd bremsning. Selv når dækket slides ned, får det stadig vandet til at flygte, så du og dine passagerer forbliver sikre.
  2. Skabt til at Holde Længere Navnet på spillet er lang levetid. Du ønsker et dæk, der kan klare distancen uden at give op på præstationen. Mød MICHELIN Primacy 4. Det er som en dæk-ninja, der fordeler kræfterne fra hastighed, stop og sving, så du kan få hele 20% flere kilometer sammenlignet med dets ældre søskende, MICHELIN Primacy 3. Og bekymr dig ikke om at vide, hvornår det er tid til at skifte – Primacy 4 har en smart slidindikator for at holde dig opdateret.
  3. Brændstofeffektivitet i Topform Vi taler ikke kun om præstation – lad os også tale om brændstofeffektivitet. MICHELIN Primacy 4 er ikke bare et dæk; det er dit hemmelige våben mod tørstige brændstof. Det er som at hjælpe miljøet, mens du kører. Du kan få det bedste fra begge verdener, mine venner.
  4. Din Partner i Eventyret Uanset om du drøner afsted i hverdagen eller begiver dig ud på et tværs over landet-eventyr med familien, er MICHELIN Primacy 4 din ultimative wingman. Det er som den seje ven, der altid er klar til at have det sjovt. Med førsteklasses præstation, uafbrudt sikkerhed og en stærk holdbarhed, er det dækket, du kan stole på, uanset hvor vejen fører dig hen.

Michelin Primacy 4

Endelig Konklusion

Okay, her er opdateringen: MICHELIN Primacy 4 er ikke bare et almindeligt dæk. Det er rockstjernen inden for dækverdenen, der bringer sikkerhed, præstation og lang levetid med til festen. Så hvis du er dedikeret til at køre smart, forblive sikker og få mest muligt ud af pengene, så prøv Primacy 4. Det er en game-changer, der er klar til at rulle, når du er det. Vil du have fat i denne prisvenlige høj-kvalitets skat? Du kan købe eller bestille dit helt eget MICHELIN Primacy 4 på daekonline.dk. Det er tid til at drage afsted med selvtillid og stil!

Business Reviews
Profil:Primacy 4
Test dato Testes ved Prøvedækstørrelse Testresultat Vurdering Test segl
02/2020 Auto Zeitung 255/45 R18 99Y

Primacy4 Kundebedømmelser

Gennemsnit af 507 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 12.796

04.11.2022 fra Steen Busch
Dækkene støjer betydeligt mere end forventet og ud fra tidligere erfa med Michelin. Jeg overvejer om et eller flere af dækkene har 'rejst sig'.

10.12.2020 fra Marek Rebacz
Fantastisk, støjsvag og komfortabelt dæk. Økonomien er lige på de samme højder...

20.11.2020 fra Jens A. Veng
Darlene Koerner rigtig fint, er runde, stoejer ikke og saa Koerer bilen ca. 1 km laengere per liter braenstof end med mine tidligere dark.

07.03.2020 fra Markus Eger
Førudseende, defensivt kørstil.

Se flere anmeldelser
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.