Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Primacy 4+ 225/50 R17 98W XL

Michelin

Michelin Primacy 4+
225/50 R17 98W XL

Dækstørrelse
225/50 R17 98W XL  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
W: Godkendt op til 270 km/h
EAN
3528709610568
Artikelnummer
D-126308
Dækmærke:
DEX
Testresultater:
AUTO BILD
Kundebedømmelser

kun
1.339 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

Michelin Primacy 4+

Oplev Ultimativ Sikkerhed med MICHELIN PRIMACY 4+!

Yo, tjek lige MICHELIN PRIMACY 4+! Denne fyr er dedikeret til at holde dig og dine passagerer sikre, uanset hvor mange kilometer I brænder af. Det er en sommerdæk, skabt til ultimativ sikkerhed, og det holder nærmest evigt!

  • Forbliv Kontrolleret på Våde Veje!
    Når det kommer til at forblive sikker på våde veje, er dette dæk kongen! Det har den bedste bremsepræstation på våde veje, selv når mønsterdybden er lovlig, så du kan vinke farvel til de skræmmende skridt. Og akvaplaning? Pff, glem det! Dette dæk har seriøs kontrol til at håndtere våde og glatte situationer som en professionel.
  • Holdbart og Pålideligt – MICHELIN PRIMACY 4+!
    Lad os tale om levetid, skal vi? MICHELIN PRIMACY 4+ er en sand mester! Det er designet med nogle smarte EverGrip-teknologier, der giver det et selvforynget mønster. Det betyder, at selv når det slides ned, vil det stadig give dig pålidelig og sikker præstation. Du behøver ikke bekymre dig om at udskifte disse fyre foreløbigt!
  • Selvsikker på Lange Ture!
    Nu, hvem har tid til at stresse over dæk? Ikke os! Med PRIMACY 4+ kan du køre med selvsikkerhed i lang tid. Det skyldes takket være MaxTouch Construction Technology, der sikrer, at dækket er i kontakt med vejen, uanset hvilke vilde manøvrer, du udfører. Acceleration, opbremsning, sving – du navngiver det, dette dæk har din ryg.

Michelin Primacy 4+

Kør Grønt med MICHELIN!

Åh, og her er det seje – Michelin handler om at redde planeten! Disse gutter har en mission om at gøre deres dæk mere energieffektive, så du sparer brændstof, mens du er på farten. Plus, de arbejder hårdt på at øge rækkevidden af elektriske køretøjer. Det er nogle seriøse miljøvenlige vibes!

Genbrug og Bæredygtighed – Michelin's Engagement!

Men vent, der er mere! Michelin handler ikke kun om at lave fantastiske dæk, de er også engageret i genbrug. De indsamler brugte dæk og finder super seje måder at give dem et nyt liv. Tænk veje og energikilder – disse dæk får en anden chance for at skinne!

130 Års Ekspertise!

Og hey, vidste du, at Michelin har været på banen i over 130 år? Det er nogle seriøs erfaring, min ven! De er de go-to-folk, når det kommer til dæk-løsninger, konkurrencer og alt, der har med rejser at gøre. Tro os, du er i gode hænder med disse dæk-guruer.

Så, Hvad Venter Du På?

Så der har du det – MICHELIN PRIMACY 4+. Det handler om sikkerhed, lang levetid og at være miljøvenlig. Hvad mere kan du ønske dig i et dæk? Så kom igen, hit vejen og nyd turen med dine nye vej-venner!

Business Reviews
Profil:Primacy 4+
Test dato Testes ved Prøvedækstørrelse Testresultat Vurdering Test segl
03/2024 AUTO BILD 225/50 R17 98W XL

Primacy4+ Kundebedømmelser

Gennemsnit af 17 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne  N/A
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 42.111
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.