Ordrestatus x
Log ud

77345733

Nexen N Fera SU4 215/45 R18 93W XL

Nexen

Nexen N Fera SU4
215/45 R18 93W XL

Dækstørrelse
215/45 R18 93W XL  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
W: Godkendt op til 270 km/h
EAN
6945080137786
Artikelnummer
R-278539
Dækmærke:
DEX

kun
749 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

Vær sikker: N Fera SU4 vil præstere, når du har mest brug for det – i regnen, ved bremsning og i skarpe sving.

Sommeren er altid forbundet med vejeventyr. Og for at gøre hver rejse sikker og behagelig er det vigtigt at vælge pålidelige dæk, såsom Nexen N Fera SU4. Disse dæk er en fremragende præstation i bildekkenes verden, ideelle til sommersæsonen. De tilbyder et højt niveau af præstation og sikkerhed, hvilket allerede er bekræftet af eksperter og almindelige bilister.

Interessant nok er Nexen N Fera SU4 blevet berømt ikke kun for sit asymmetriske design, som er fantastisk til at håndtere sommerregn og varme, men også for sin brændstoføkonomi på grund af sin lave rullemodstand. Dette er virkelig vigtigt, da besparelse på brændstof er et aktuelt emne for de fleste bilister i dag.

Kørekomfort er en anden ubestridelig fordel ved disse dæk. De er lavet på en måde, så de producerer minimal støj under kørsel, hvilket giver en stille og blød kørsel. Dækkene er også udstyret med særlige teknologier, der hjælper med at reducere vibrationer, hvilket er særligt vigtigt ved høje hastigheder eller under aggressive manøvrer.

Teknologierne, der anvendes i Nexen N Fera SU4, inkluderer brug af kisel og forskellige typer gummi, som forbedrer dækkenes greb og forlænger deres levetid. Forstærkede lag og metaltråd styrker dækket, hvilket gør det i stand til at modstå tunge belastninger.

Så hvis dine sommerplaner inkluderer mange bilrejser, kan det at vælge Nexen N Fera SU4 være en af de bedste beslutninger. Med disse dæk vil hver tur ikke kun være sikker, men også en reel fornøjelse, uanset vejret.

Hastighedsrating H, V og W

UTQG 320 A A

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.