Ordrestatus x
Log ud

77345733

Nexen N blue HD Plus 165/65 R14 79H 4PR

Nexen

Nexen N blue HD Plus
165/65 R14 79H 4PR

Dækstørrelse
165/65 R14 79H 4PR  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
H: Godkendt op til 210 km/h
Ply Rate
4  
EAN
8807622101168
Artikelnummer
R-388052
Dækmærke:
DEX
Kundebedømmelser
EU
European Production

kun
439 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom produktbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter sommerdæk, der er fremragende både når det kommer til præstation og sikkerhed, så lad mig fortælle dig om Nexen N Blue HD Plus. Det er en opgraderet version af sin forgænger, nu med en masse forbedringer, der retter op på tidligere mangler og bringer nye fordele til bordet.

Først og fremmest er den forbedrede modstand mod vandplaning en stor ting. Takket være et optimeret dræningssystem med mere rummelige langsgående riller og et øget antal tværgående kanaler, er kørsel i våde forhold blevet meget sikrere.

Hastighedsentusiaster vil sætte pris på den forbedrede stabilitet ved højhastighedskørsel. Dette opnås gennel en kombination af solidt ståltråd integreret i sidevæggen og en stivere gummiblanding end tidligere, hvilket gør de hurtige ture mere glatte og sikre.

En anden væsentlig forbedring er selve gummiblandingen, som nu er beriget med mere silica og konstrueret til at være mere homogen. Denne justering forøger væsentligt trækkraften på våde veje, så regnvejrsdage ikke vil sænke din fart.

For dem, der kan lide at presse deres bil til grænsen, øger den tilføjede ståltråd under slidbanen dækkets stabilitet ved høje hastigheder og reducerer bremselængden. Og når det kommer til at dreje rundt i sving, sørger de store blokke i skulderzonerne for at bevare stivheden, og forhindrer uønsket glidning.

For at opsummere er Nexen N Blue HD Plus-dækket dit go-to valg for øget modstand mod vandplaning, bedre vådt greb, forbedret stabilitet ved høje hastigheder og pålidelig styring i sving. Er du klar til at tage din sommerkørsel til det næste niveau? Dette dæk kan være lige hvad du har brug for!

NblueHDPLUS Kundebedømmelser

Gennemsnit af 755 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 9.421

09.10.2022 fra Mette Romvig Bukbjerg
Jeg kører ca 1000 km om ugen, og har på dette dæk kun været tilfreds.

28.06.2020 fra KT
Verdens mest stod dæk man overhovedet kan få. Dækket gik fra hinanden ved 130 kmt jeg nåede kun at køre sammenlagt 100km med dem. For jeres egen sikkerhed, hold jer fra dem! Vi var ved at blive slået ihjel.

17.10.2015 fra Mikkel Venneberg
English: Great tire! Value for money. Hard to find such good tires at that price. Gets Very Recommendable in Auto Bild test against 53 summertires. Danish: Jeg købte dette dæk på baggrund af gode testresultater, hvor dækket ligger i top sammen med dyrere dæk, men klare sig godt og er et super dæk til prisen! Jeg kun kørt ca 5000 km på nuværende tidspunkt, og har svært ved at vurdere slidtage. Jeg syntes dækket performer godt og der er ikke noget negativt, som jeg kan fremhæve. Jeg ledte efter et godt dæk, som ikke kostede spidsen af en jetjager, men som prismæssigt ligger et sted midt imellem de helt billige/dårlige dæk og de dyre kendte dæk. Dette dæk er kvalitet for pengene. Se bla. denne test fra Auto Bild, hvor dækket opnår betegnelsen Very Recommendable http://www.tirereview.com/nexen-nblue-hd-auto-bild/

Se flere anmeldelser
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.