Ordrestatus x
Log ud

77345733

Nokian WR A4 255/45 R18 103V XL

Nokian

Nokian WR A4
255/45 R18 103V XL

Dækstørrelse
255/45 R18 103V XL  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Vinterdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbol
Hastighed
V: Godkendt op til 240 km/h
EAN
6419440210582
Artikelnummer
R-323604
Dækmærke:
Kundebedømmelser

kun
4.059 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Med det nye Nokian WR A4 spiller vejrudsigten ingen rolle

Funktionelle lameller sikrer et fremragende vejgreb på både tørre, våde og snedækkede veje

Fornem stabilitet og balance ved høj hastighed

Maksimal komfort

Vigtigste innovative tiltag:

Funktionelle lameller – bedre vejgreb i vinterføre og bedre styrefornemmelse. Hver slidbaneblok og lamel i slidbanemønsteret har en klart defineret form og rolle, og det udmønter sig i fremragende vejgreb og køreegenskaber. Nokian WR A4-dækkets stive ydre skulderområde kombineret med midterribbens skolopenderlignende lameller og de zoneoptimerede lameller øger sikkerheden og komforten i det lunefulde danske vintervejr.

Skolopenderlignende lameller – fremragende vejgreb i sne og præcise styreegenskaber. Dækket har en robust midterribbe bestående af slidbaneblokke med takkede lameller, der minder lidt om en skolopenders fodaftryk. Disse indbyrdes forskudte, skolopenderlignende lameller giver en maksimal kontaktflade uanset drejevinklen og sikrer et optimalt vejgreb i både sne og sjap.

Robust siliciumgummiblanding – exceptionelt vejgreb, stor slidstyrke og lavt brændstofforbrug. Denne nyudviklede gummiblanding indeholder naturgummi, silicium og rapsolie, som ud over at gøre dækket meget slidstærkt giver øget stabilitet og et fremragende vejgreb i vinterføre. Rapsolien giver stor rivestyrke, hvilket gør dækket meget modstandsdygtigt over for slitage, stødpåvirkninger og punktering, og takket være det store indhold af naturgummi og rapsolie bevares det exceptionelle vejgreb i vinterføre uafhængigt af temperaturændringer og dækslitage. Dertil kommer den ekstremt lave rullemodstand med lavere brændstofforbrug til følge.

Rilleforhøjninger – bedre manøvredygtighed. Slidbaneblokkene på dækskuldrene understøttes af stejle rilleforhøjninger, som øger stivheden og manøvredygtigheden.

Snekløer – sikkert vejgreb i sne. Slidbaneblokkenes langsgående riller er forsynet med såkaldte 'snekløer', som sikrer et godt vejgreb, når der køres på et blødt underlag, f.eks. blød sne.

Nokian Tyres' Coanda-teknologi – effektiv modvirkning af akvaplaning. Takket være deres buede, rampelignende udformning leder slidbaneblokkene på både den indre og den ydre skulder vand fra de langsgående riller ind i de tværgående riller. Det sikrer en effektiv modvirkning af akvaplaning, som bevares, selv om dækket slides.

Silent Sidewall-teknologi – større kørekomfort. Den særlige gummiblanding mellem dæksiden og slidbanen bortfiltrerer aktivt støj og vibrationer fra rullefladen og forhindrer dermed, at generende støj overføres til kabinen via dæksiden.

Specialgummiblanding i vulstområdet – større slidstyrke og mindre dækstøj. Den særlige gummiblanding presses elastisk ind mod fælgkanten, hvilket gør vulstområdet mere slidstærkt. Dette innovative tiltag er ligeledes med til at minimere støjniveauet i kabinen i kraft af en effektiv dæmpning af vibrationerne fra dækket.

Polerede riller – sikkerhed kombineret med et elegant look. De polerede langs- og tværgående riller fremmer bortledningen af vand og sjap.

WRA4 Kundebedømmelser

Gennemsnit af 145 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 8.592

14.02.2020 fra Michael
Gode støjsvage dæk har et fornuftigt greb.

Se flere anmeldelser
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.