Ordrestatus x
Log ud

77345733

Sava Adapto HP 185/65 R14 86H

Sava

Sava Adapto HP
185/65 R14 86H

Dækstørrelse
185/65 R14 86H  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Helårsdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbol
Hastighed
H: Godkendt op til 210 km/h
EAN
5452000637413
Artikelnummer
R-173233
Dækmærke:
DEX
Kundebedømmelser

kun
509 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Den all-weather Adapto hk er det ideelle valg for prisbevidste førere af højtydende biler. Konsekvent håndtering og greb fra forår til vinter, til en pris, der giver mening. All-weather greb og bremsning Sava Adapto hk benytter en speciel gummiblanding, der fastholder greb niveauer i alle vejrforhold.

Radiale kanter tilføje ekstra trækkraft om vinteren. Den snefnug symbolet viser, at Sava Adapto hk opfylder strenge branchestandarder for vinter-klassificerede dæk. Højtydende håndtering på tør, våd og sne Nyd high performance kørsel kommer regn, glans eller sne.

Dækket tilpasser sig sæsonmæssige ændringer i vejret, der leverer det rette niveau af stivhed i sommer, mens der opholder sig fleksibel i vinteren for at opretholde en god håndtering Resistens over for akvaplaning Kør med tillid på våde veje. Den retningsbestemte mønsterdesign har brede riller, der spreder vand let, hvilket reducerer risikoen for akvaplaning. Rolige og behagelige Slidbanemønsteret er designet til at reducere støjniveauet, hvilket giver dig en jævn og stille kørsel.

Vejgreb og bremseevne under alle vejrforhold. Sava Adapto HP bruger en speciel gummiblanding, der sikrer et godt vejgreb under alle vejrforhold. Radialkanter giver ekstra vejgreb om vinteren. Snefnug-symbolet indikerer, at Sava Adapto HP opfylder de strenge industristandarder for vinter-klassificerede dæk.

Fremragende køreegenskaber i tørt og vådt føre og i sne. Få glæde af de fremragende køreegenskaber, hvad enten det regner eller sner eller solen skinner. Dækket tilpasser sig årstidernes skiftende vejr, så det har den rigtige stivhed om sommeren og er tilstrækkeligt elastisk om vinteren, hvorved de gode køreegenskaber bevares. 

Modstandsdygtigt over for akvaplaning. Kør sikkert på regnvåde veje. Det retningsbestemte slidbanedesign med brede riller sikrer nem bortledning af vandet, hvorved risikoen for akvaplaning mindskes.

Støjsvagt og komfortabelt. Slidbanemønstret er designet til at reducere støjniveauet og give dig en jævn, støjsvag kørsel.

AdaptoHP Kundebedømmelser

Gennemsnit af 332 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 8.621

09.05.2013 fra Rasmus Nørgaard
Super gode dæk. Køber igen samme mærke

Se flere anmeldelser
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.