Ordrestatus x
Log ud

77345733

Sava Intensa HP 205/65 R15 94H

Sava

Sava Intensa HP
205/65 R15 94H

Dækstørrelse
205/65 R15 94H  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
H: Godkendt op til 210 km/h
EAN
5452000833839
Artikelnummer
R-394717
Dækmærke:
DEX
Kundebedømmelser

kun
559 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

For bilister, der kræver mere af deres dæk, leverer Intensa HP. Store under våde forhold, er dette dæk designet til at holde i længere tid og samtidig holde dine udgifter til brændstof nede. Høj ydeevne - uden den høje pris. Store våd bremseevne Den specielle silica gummi giver en høj grad af greb, til fast bremse på regnvåde veje samt tør. Bidende kanter i slidbanen tilføje ekstra gribende magt.

Pålidelige våd og tør behandling Håndtering forbliver lydhør i solskin og regn, takket være en optimeret mønsterdesign, der holder mere gummi i kontakt med vejen. Nem på brændstof Spar penge på benzin og sænke dit CO2-udslip. Det Intensa hk er en letvægts dæk der kræver mindre energi at rulle, hjælpe din bil køre mere effektivt. Højt kilometertal Med Intensa HP længere slidbane liv, vil du drage fordel af færre ture til forhandleren. Den Intensa hk holder går længere takket være jævn trykfordeling og en holdbar slidbanesammensætningen.

Fantastiske bremseevner i vådt føre. Den specielle silicagummi giver et enestående vejgreb og sikrer effektiv bremsning både på regnvåde og tørre veje. Bidende kanter i slidbanen giver ekstra gribekraft.

Pålidelige køreegenskaber i vådt og tørt føre. Hurtig reaktionsevne under kørslen i solskin og regn takket være det optimerede slidbanedesign, der holder mere gummi i kontakt med vejen.

Brændstofbesparende. Spar penge på benzin og sænk dit CO2- udledning. Intensa HP er et letvægtsdæk, som bruger mindre energi på at rulle, hvilket gør bilen mere brændstoføkonomisk.

Højt kilometertal. Slidbanen på intensa hp har en lang levetid, så du behøver ikke besøge din forhandler så tit. Intensa hp holder længere på grund af en ensartet trykfordeling og det holdbare slidbanemateriale.

INTENSAHP Kundebedømmelser

Gennemsnit af 188 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 11.152
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.