Ordrestatus x
Log ud

77345733

Star Performer Comet 155/65 R14 75T

Star Performer

Star Performer Comet
155/65 R14 75T

Dækstørrelse
155/65 R14 75T  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
T: Godkendt op til 190 km/h
EAN
6959956791262
Artikelnummer
D-130470
Dækmærke:
DEX
Garantier

kun
239 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Star Performer Comet sommerdækket, der kombinerer overlegen ydeevne med uovertruffen prisvenlighed. Det står som et vidnesbyrd om forpligtelsen til at levere ekstraordinær værdi uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  • Perfektioneret brændstofeffektivitet: Star Performer Comet er omhyggeligt designet til at forbedre brændstofeffektiviteten. Dets optimerede profil og gummiblanding er afgørende for at sikre en kørsel, der ikke kun er jævn, men også stille, hvilket løfter den samlede køreoplevelse.
  • Forbedret sikkerhed på våde overflader: Sikkerhed er af største vigtighed, især under ugunstige vejrforhold. Star Performer Comet adresserer dette kritiske behov med en specialiseret slidbaneblanding og design. Disse funktioner arbejder i harmoni for at forbedre sikkerheden markant på våde og regnfulde veje, og tilbyder chauffører sikkerhed selv i udfordrende kørescenarier.
  • Uovertruffen pris-ydelsesforhold: Star Performer Comet er strategisk ment for budgetbevidste chauffører, der ikke ønsker at gå på kompromis med pålideligheden. Det udgør en perfekt blanding af prisvenlighed og ydeevne, hvilket etablerer det som et ideelt valg for forbrugere, der prioriterer både værdi og kvalitet.
  • Valget for økonomisk kørsel: At vælge Star Performer Comet betyder at vælge et dæk, der er pålideligt og omkostningseffektivt. Det er designet for dem, der søger en balance mellem at minimere udgifter og maksimere ydeevne.

LIVSTIDSGARANTI

Star Performer dækgaranti

Star Performer giver stor værdi for pengene plus produkter af høj kvalitet, der er særdeles pålidelige. Det er derfor, daekonline.dk tilbyder dig en eksklusiv livstidsgaranti på alle Star Performer-dæk.

1. Livstidsgaranti på alle bildæk fra Star Performer

Daekonline.de tilbyder dig en livstidsgaranti, der varer længere end den lovpligtige garanti på alle bildæk fra Star Performer, som er købt hos Daekonline.dk.

Hvis en fabrikations- eller materielfejl eller daglig brug forårsager uoprettelig skade på dækket, leverer daekonline.dk et erstatningsdæk fra Star Performer til dig.

Hvis slidbanedybden på dit beskadigede dæk er væsentligt reduceret, vil du stadig få store rabatter, når du køber nye dæk fra Star Performer.

2. Dine fordele

Dit garantikrav beregnes efter den resterende slidbanedybde på tidspunktet for vurderingen:

6,0 mm eller mere

Du får et nyt Star Performer-dæk uden beregning!

5,0 - 5,99 mm

Når du køber et nyt Star Performer-dæk, får du på 80 % rabat

3,0 - 4,99 mm

Når du køber et nyt Star Performer-dæk, får du på 60 % rabat

1,6 - 2,99 mm

Når du køber et nyt Star Performer-dæk, får du på 40 % rabat

Rabatten er baseret på priserne på daekonline.dk på dagen for garantikravet.

3. Hurtig og lettilgængelig ved skader

I tilfælde af skader kontakt venligst dækteamet på følgende email: info@delti.com

Vores eksperter vurderer skaderne på dine dæk.

Daekonline.dk vil så oplyse dig om dine garantikrav.

4. Udelukkelse

Vær opmærksom på, at livstidsgarantien ikke omfatter dækskader, der er forårsaget af ulykker, hærværk, brand, force majeure og forkert utilsigtet brug.

Livstidsgarantien gælder heller ikke for skader, der skyldes monteringsfejl. I tilfælde af montering hos en af daekonline.dks monteringspartnere gælder den almindelige daekonline.dk garanti.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.