Ordrestatus x
Log ud

77345733

Star Performer Solar Van - 4S 215/70 R15C 109/107R

Ny
Star Performer

Star Performer Solar Van - 4S
215/70 R15C 109/107R

Dækstørrelse
215/70 R15C 109/107R  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Helårsdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbol
Hastighed
R: Godkendt op til 170 km/h
EAN
6959956786787
Artikelnummer
D-130627
Dækmærke:
DEX

kun
579 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Star Performer Solar Van-4S er et alsidigt helårsdæk, der sikrer optimal ydeevne for din varevogn. Med M+S-mærket og snefnugsymbolet er det veludstyret til at håndtere en række forskellige vejforhold, herunder sne og sjap.

Solar Van-4S har et retningsbestemt slidbanemønster, der udmærker sig ved at lede vand og sjap væk fra dækket. Dette omhyggelige design reducerer risikoen for aquaplaning betydeligt og sikrer, at dit køretøj bevarer pålidelig kontakt med vejoverfladen under regnfulde forhold, eller når du navigerer gennem snedækkede stier.

Solar Van-4S-dækket er udstyret med talrige zigzag-ribber på tværs af slidbaneblokkene, som giver afgørende bidende kanter for et overlegent greb på sne og is. Disse lameller forbedrer også vejgrebet under våde forhold, så dækket kan bøjes og udlede vand effektivt, hvilket giver en mere sikker køreoplevelse i forskellige klimaer.

Kernen i Solar Van-4S er den gennemgående midterribbe, som styrker dækkets stabilitet, især ved motorvejshastigheder. Denne nøglefunktion sikrer præcis styrerespons og en solid fornemmelse af at være i centrum, hvilket er afgørende for at kontrollere tunge køretøjer på lange strækninger.

Dækkets skuldre er designet med mere blokagtige slidbaner for at forbedre vejgrebet i sving og stabiliteten, hvilket er en nødvendighed for varevogne, der skal transportere tungere last. Desuden modstår de forstærkede sidevægge og slidstærke gummiblandinger den hårde kommercielle brug, hvilket gør Solar Van-4S til en pålidelig partner for din virksomhed.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.