Ordrestatus x
Log ud

77345733

Star Performer UHP 2 dæk med fokus på komfort og køreglæde

Her på daekonline.dk tilbyder vi Star Performer UHP 2 dæk i høj kvalitet, der kan erhverves i forskellige størrelser. Dækket er designet som et decideret sommerdæk, der har en masse gode egenskaber. Det er Star Performer, der fremstiller dækket, hvilket er af kinesisk oprindelse og formår at udvikle slidstærke dæk, der holder længere end andre gode dæk. Søger du et solidt dæk, hvor komforten og køreglæden er i højsæde, får du her et dæk i særklasse, som er utroligt sikkert at køre på. Der er livstidsgaranti på dækkene fra Star Performer samt mulighed for store rabatter. Dit garantikrav er baseret på den resterende sliddybde på tidspunktet for vurderingen:

Ved 6,0 mm eller mere modtager du et nyt Star Performer-dæk gratis!

Ved 5,0 - 5,99 mm får du en rabat på 80%, når du køber et nyt Star Performer-dæk.

Ved 3,0 - 4,99 mm får du en rabat på 60%, når du køber et nyt Star Performer-dæk.

Ved 1,6 - 2,99 mm får du en rabat på 40%, når du køber et nyt Star Performer-dæk.

Optimal sikkerhed i leverancen

Når det kommer til sommerdæk, er Star Performer UHP 2 et dæk, der er udviklet til at kunne stå fast i såvel vådt og tørt vej. Det er derfor helt ideelt til det danske klima, der byder på skiftende vejrforhold. Ser man på dækkets egenskaber, er de mest fremtrædende slidstyrken, holdbarheden og deres evne til at stå godt fast. Det giver føreren af bilen stor tryghed og sikkerhed, når det kommer til leverance. Star Performer stoler så meget på deres dækkvalitet, at de giver livstidsgaranti på holdbarheden. Går dækkene i stykker på grund af hærværk, ulykker eller uhensigtsmæssig kørsel, frafalder garantien. Vægter du kørekomfort og stabilitet som noget af det vigtigste, når du ser efter nye dæk, får du her et af mest driftige dæk på markedet, som gør, at du ikke skal skifte de næste mange år, hvis du passer godt på dem. Star Performer UHP 2

Bestil dine dæk online her

Skal du have nye Star Performer UHP 2, finder du dem i den rette størrelse her på daekonline.dk. Vi har altid et stort udvalg af kvalitetsdæk til gode priser, så du sparer penge, når du køber dæk hos os. Bestil allerede i dag, og modtag dine dæk i løbet af ganske få hverdage.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.