Personbils vinterdæk

Dæktype

Dæksøgning

/

Hastighedsindeks

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16720 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Vinterdæk - for kørselssikkerheden på is og sne!

Vejr og vejforhold kan ændre sig pludseligt i vinter. Vinterdæk skal tilbyde en ensartet høj grad af sikkerhed, når det er tørt, når temperaturen er lav, og når gaderne er iskolde. Mærket M + S (også: M & S eller MS) gør vinterdæk egnet til vinter. Nogle M + S dæk desuden have et snefnug, der symboliserer en høj standard for kvalitet.

Alt er i gummiblanding

Naturligvis er det afgørende at have et godt greb på veje dækket i sort is og sne. For at garantere sikker vejgreb ved lave temperaturer, er vinterdæk fremstillet ved hjælp af en speciel gummiblanding, der er resistent over for kolde temperaturer. Det er, hvordan de kan tilpasse sig til vinter vejoverflader fuldstændig.

Den rigtige slidbanemønster om vinteren

Vinterdæk har brede mønsterrillerne og yderligere ribber. Ribs åbne og lukke under kørsel, der sikrer, at drev og bremsekraft er optimalt overføres til vejen. Dette resulterer i stabilitet og sikkert greb selv under barske forhold.

Beskyttet mod akvaplaning risici om vinteren

Især om vinteren, er der konstant risiko for, at et vandlag dækker vejoverflader fører til akvaplaning. Ved at tilbyde gode Vandfortrængning egenskaber, vinterdæk reducerer risikoen af akvaplaning og chauffører vil have maksimal kontrol over deres køretøj under alle omstændigheder.

Udlandsrejse: Pas på lovkrav

Før du rejser til udlandet med bil, skal du altid tjekke de juridiske krav for vinterdæk, når vejforhold er vinterlige. Hvis der ikke er juridisk defineret tidsramme for obligatoriske vinterdæk, eksperter anbefaler at køre med M + S dæk mellem oktober og påske.Abonner på vores nyhedsbrev

Deltag i vores nyhedsgruppe og få de seneste nyheder og opdateringer fra vores team

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 31.10.2020 06:33