Ordrestatus x
Log ud

77345733

Dækrådgivning HONDA CR-V

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Honda CR-V dæk

Den kompakte off-road Honda CR-V har nu været på markedet i cirka 20 år. I 1996 kom første generation af det kompakte køretøj (forkortelse: CR-V) med to forskellige motorer på markedet. I begyndelsen kunne den kun fås med en automatisk gearkasse men det ændrede sig hurtigt. Den bemærkelsesværdige funktion ved den første generation: bagdøren som åbnede sidelæns med reservehjulet og campingbordet i bagagerummet. Den anden CR-V generation som kom på markedet i 2001, havde endelig en diesel motor som blev bredt accepteret her i landet. Men den solgte stadig ikke særlig godt i Tyskland.

På grund af dens tekniske sammensætning var denne CR-V ikke særlig egnet til besværlig off-road kørsel - på trods af at den har firehjulstræk og specielle Honda CR-V dæk. Off-road kørsel afhænger også af de dæk der bruges. De skal have en tilsvarende profil og skal være godkendte til bilen. Nye Honda CR-V dæk kan fås hos daekonline.dk. I 2006 fulgte den næste generation CR-V med to benzin og to diesel motorer. De var på markedet indtil 2012. Den nuværende generation har en fem-hastigheder eller en seks-hastigheder gearkasse. Alle motorer er i overensstemmelse med Euro 5 emissionsstandarder.

Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.