Ordrestatus x
Log ud

77345733

Deltag i daekonlin.dk Affiliate Program

Du kører en hjemmeside om biler, dæk eller fælge med tung trafik? Vil du gerne tjene penge med din hjemmeside? Daekonline.dk Affiliate Program gør det nemt!

Affiliate-Program

Bliv daekonline.dk partner

Ansøg nu til vores Affiliate Program via Affiliate Marketing Netværk Zanox og samle dine første bestemmelser, så snart som morgen! At anvende og deltage er gratis.

Integrer reklamemateriale:

Den daekonline.dk Affiliate Program er parkeret lige ind på din gade. Vi tilbyder dig en mangfoldighed af reklamemateriale, som du nemt kan integrere på din hjemmeside. Vores portefølje af reklamemateriale omfatter alle sædvanlige elementer, såsom bannere, tekstlinks og dæk søgning søgefelter (fås også i en white label-version). Der er noget for enhver hjemmeside! Vi anbefaler også at integrere vores reklamemateriale i dine nyhedsbreve til at forbedre din bestemmelser.

Sørg salget:

Hvis en besøgende klikker på den integrerede Daekonline annonce på din webside, vil dette videresende besøgende til daekonline.dk. Du får en attraktiv bestemmelse på 3% på alle køb foretaget i vores online shop af en kunde på besøg fra din hjemmeside. (Bestemmelsen er beregnet fra nettet ordreværdi, uden moms og forsendelse / emballage).

Indsamling bestemmelser:

Du kan samle betydelige bestemmelser, selv på et par salg pr måned:

Hvis en kunde køber fire hjul inkl. dæk, kan deres indkøbskurv nemt nå over 800 DKK. Efter fradrag forsendelse og moms, vil din indtægter for dette salg være omkring 20 DKK.

Vores vilkår og betingelser for tilknytning:

Reglerne for deltagelse