Ordrestatus x
Log ud

77345733

Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Gør bilen flot at se på med lækre alufælge

Går du rundt og leder med lys og lygte efter alufælge, som ikke blot vil se fede ud, men også holder længe på din bil? Vi har et bredt udvalg af diverse fælge til dæk til gode priser, både stålfælge og de lidt lettere aluminiumsfælge, som egner sig til stort set alle slags biler, hvad enten det drejer sig om hurtige sportsvogne eller varevogne med læs på. På siden her finder du alufælge fra mange forskellige fælgmærker verden over og i alle størrelser og dimensioner, og samtlige af vores fælge er selvfølgelig godkendte og testede i alle ender og kanter på styrke og levetid. Designet spænder lige fra det klassiske 5-egs-design, der er nemt at rengøre og ekstra holdbart i vintertiden, til de Formel-1-inspirerede designs med stråleeger, der giver en dynamisk illusion af høj fart, uanset hvor langsomt eller hurtigt du reelt kører. Det er nemt og enkelt at finde og bestille alufælge online. Du indtaster blot ganske få oplysninger om din bil, og så hjælper vores indbyggede søgefunktion dig med at finde de helt rigtige fælge, til en god pris, som passer til målene på dine Michelin dæk eller dæk fra andre fabrikanter.