Ordrestatus x
Log ud

77345733

Motorcykeldaek Tourensport Diagonal

Toursport diagonal motorcykeldæk – en dæktype med minimal larm

Leder du efter Toursport Diagonal motorcykeldæk?Hvis dine nuværende er godt slidt ned, er det bedre at skifte i god tid, end at tage chancen. En motorcykelulykke er i 9 ud af 10 tilfælde værre for føreren, hvis man sammenligner med en personbil. Derfor er det vigtigt at holde dine dæk i tiptop stand – men du er selvfølgelig også velkommen til at købe nogle nye af slagsen.

Vi har et af landets bedste udvalg af Toursport Diagonal motorcykeldæk i flere forskellige størrelser og variationer – både til professionelle og på hobbyplan.

Sørg for at dækkene passer

Det handler først og fremmest om at benytte dæk i den rigtige størrelse. Da du allerede har dæk på din motorcykel, kan du starte med at kigge på siden af en af de to dæk, hvor du finder dimensionerne.

Det er dog ikke altid at dimensionerne passer perfekt til motorcyklen – det kan jo være at den tidligere ejer har købt dæk i den forkerte størrelse. Uanset hvad skal du huske på at vælge dæk, som tillader en vis afstand mellem resten af motorcyklen (transmissionskæden, mudguard og lignende). Er dækket for tæt på ovenstående, kan det hurtigt give problemer under kørslen, og dækket vil blive markant hurtige slidt, hvis det støder på motorcyklens andre dele. 

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere