Ordrestatus x
Log ud

77345733

Motorcykeldaek Quad/ATV

Quad ATV motorcykeldæk – bevar kontrollen over din quadbike

Har din quadbike brug for et eller flere nye dæk?
Ligesom det er tilfældet med almindelige personbiler, har quadbikes også brug for at udskifte dæk i ny og næ. I modsætning til personbiler, som godt nok kommer op på højere hastigheder, bliver quadbike dæk ofte brugt på bulet og hullet terræn, som ingen dæk bryder sig om at køre på. Derfor er disse dæk ekstra holdbare – i hvert fald hvis du har købt nogle af ordentlig kvalitet.

Ordentlige Quad ATV dæk er lig med sikkerhed og kontrol

Til trods for at en Quad ATV giver et indtryk af solid balance. – og det er da også noget sværere at vælte på en Quad ATV, i forhold til en motorcykel – er det stadig vigtigt at have de rigtige dæk, som kan hjælpe dig med udskridninger og lignende.

Dårlige Quad ATV motorcykeldæk er ofte lig med dårligt vejgreb, uanset om du kører på asfalt, grus eller jord. Hvis du samtidig er ude og køre i regnvejr, eller lige efter et regnvejr, er der kæmpe forskel på kvaliteten af dæk. Har du gode motorcykeldæk på din Quad ATV, vil du have meget nemmere ved at bevare kontrollen, i forhold til billige og navnløse dæk, som ofte er designet med de billigste materialer.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere