Ordrestatus x
Log ud

77345733

KLAR TIL HVAD SOM HELST

Fejr 25 års køreglæde og vores mangeårige partnerskab med Goodyear dæk sammen med os!

Vi er glade for at præsentere en eksklusiv lodtrækning med vores langvarige partner Goodyear som en del af vores 25-års jubilæumsfejring. Du har chancen for at vinde en af tre Goodyear Fanshop vouchers til en værdi af €100.

Bare køb Goodyear-dæk i løbet af promotionsperioden og sikr dig din chance for at deltage i denne lodtrækning!

Det er så simpelt:

  1. Alt du skal gøre er at købe Goodyear-dæk på daekonline.dk i løbet af promotionsperioden fra 01.05.2024 til 31.05.2024 og sikre dig din fordel med denne spændende kampagne. Goodyear-dæk repræsenterer førsteklasses kvalitet. Du skal købe mindst 2 dæk.
  2. Bekræft din deltagelse i kampagnen.
  3. Med lidt held kan du vinde en af tre Goodyear Fanshop vouchers.

Vi ønsker dig masser af held og lykke!

Betingelser for deltagelse

Eagle F1 Asymmetric 6

Vær klar til alt med Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6. Fra superb håndtering til overlegent vejgreb: uanset hvad der viser sig rundt om hjørnet, så kan du håndtere det.
Avanceret tørkontaktteknologi

Vær klar til alt med forbedret performance på tør vej og innovative kontaktpuder, som tilpasser sig din kørestil — så du kan reagere bedre ved ekstreme manøvre og køre med mere vejgreb.


Fremragende bremseteknik til vådt føre

Vær klar til de våde veje med et innovativt harpikssystem, som leverer mere mikrokontakt med vejoverfladen, og giver dig ultimativt vejgreb i al slags vejr.

Egnet til elbiler

Vær klar til fremtiden med avanceret støjreducerende mønster og ny materialeteknologi, som reducerer rullemodstand og øger den elektriske rækkevidde.

*Auto Bild nummer 10, 2023: 50 sommerdæk testet, dimension 225/45R18. Testbil: BMW serie 3. Testede brands: Goodyear, GT Radial, Sava, Fulda, Hankook, Pirelli, Kleber, Kumho, Giti, Dunlop, Falken, Michelin, Nexen, Yokohama, Toyo, Continental, Linglong, Uniroyal, Maxxis, Bridgestone. 20 brands blev publiceret i testen.